domov
  • Fiat Klub
  • Amortizer d.o.o.
  • A2R
  • Avtotrade d.o.o., Vrhnika
  • Kovinoplastika Kavs
  • WithCar
  • Techno racing
  • Avtoservis Kavčič Marko
  • Poliglob
  • Prekom d.o.o., obnovljeni deli podvozja
  • Orange Audio
 
Danes je 25 Nov 2020 21:59

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]




Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 7 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: Multiecuscan: kje dobiti delujoč elm327 adapter
OdgovorObjavljeno: 30 Avg 2020 15:09 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 5
Kraj: Dolenjska
Pozdravljeni!

Na svojem Grande puntotu 1.9 sport sem opravil servis, sedaj moram resetirati servisni interval.
Imam celo verzijo Multiecuscan, pojavi pa se problem, imam dva elm327 adapterja pri obeh mi MES javi da ne podpirata elm327 v1.3 can. Prvi je usb generični kitajc v1.5, tu razumem da ne podpira. Drugi pa je od kolega UniCarScan UCSI-2000, ki naj bi podpiral elm327 1.3 can.

Zanima me kje lahko kupim adapter, ki preverjeno deluje.
Ali ga kdo tukaj proda?

lep pozdrav


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Multiecuscan: kje dobiti delujoč elm327 adapter
OdgovorObjavljeno: 30 Avg 2020 21:31 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje

Prispevkov: 684
Kraj: Višnja Gora
Jaz imam taka in z obemi lahko resetram servisni interval in uporabljam vse funkcije razen Proxy aligment. Ju ne prodam, samo da veš kaj iskati.

Slika

_________________
2x Fiat Croma 1.9 110KW, Avtodom Ford Transit 1985 Arca, VW Caravelle T4, Audi 80 1.8 Quattro


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Multiecuscan: kje dobiti delujoč elm327 adapter
OdgovorObjavljeno: 31 Avg 2020 20:34 
Odsoten
stara sablja
stara sablja
Uporabniški avatar

Prispevkov: 1691
Kraj: Toti Cjele
Bostjan66 napisal/-a:
Jaz imam taka in z obemi lahko resetram servisni interval in uporabljam vse funkcije razen Proxy aligment. Ju ne prodam, samo da veš kaj iskati.

Slika


Kako lahko z ELM resetiraš servisni interval? JS ga ne morem ali pa ne znam :freak:

_________________
---------------------
Fiat Grande Punto
---------------------


Na vrh
 Profil Facebook  
 
 Naslov prispevka: Re: Multiecuscan: kje dobiti delujoč elm327 adapter
OdgovorObjavljeno: 02 Sep 2020 14:51 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 5
Kraj: Dolenjska
Danes sem dobil še en elm327 iz kitajske, ki ravno tako kot prejšni ne deluje.
Na ebayu sem našel Autodia interface elm327 iz Nemčije ima kdo izkušnje?

Ima kdo še kakšen adapter na zalogi?

@Black_Racer
V programu Multiecuscan naj bi resetiral števec km do servisa pod service ->adjustments -> next service reset, in še za dpf pod engine -> adjustments -> oil change. Do zdaj sem probal le s funkcijo simulate saj mi kabel kot že prej povedano ne deluje?

Bi dodal slike, pa jih kot novi član ne morem.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Multiecuscan: kje dobiti delujoč elm327 adapter
OdgovorObjavljeno: 07 Sep 2020 14:42 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje

Prispevkov: 684
Kraj: Višnja Gora
Za nekatere avte rabiš za reset servisa še adapter ki ga daš med tester in OBD vtičnico:

http://www.obd-outlets.com/htm/Products ... 0/133.html

Če imaš novejšo verzijo ti predno zaženeš modul za reset napiše katero barvo adapterja rabiš.

_________________
2x Fiat Croma 1.9 110KW, Avtodom Ford Transit 1985 Arca, VW Caravelle T4, Audi 80 1.8 Quattro


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Multiecuscan: kje dobiti delujoč elm327 adapter
OdgovorObjavljeno: 14 Sep 2020 18:25 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 5
Kraj: Dolenjska
Danes dobil kabel iz ebaya, lahko se povežem na motor ecu, na druge kjer je treba uporabiti rumen kabel pa mi izpiše napako canbus error, preveril sem če ima elm327 upor med pin 6 in 14, upornost je nekaj čez 40k. Z multimetrom sem preveril tudi rumeni adapter in vse štima.

Ima kdo kakšno idejo?
Elm327 pa je ta : https://www.ebay.de/itm/154064091304


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Multiecuscan: kje dobiti delujoč elm327 adapter
OdgovorObjavljeno: 14 Sep 2020 19:22 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 5
Kraj: Dolenjska
Update: Zamenjal sem prenosnik, prejšni je imel win10 ta pa win7 povezal in se je takoj povezal, tako da sem uspesno resetiral št kilometrov do servisa.


Na vrh
 Profil  
 
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 7 prispevkov ] 

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu

Išči za:
Pojdi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by DEVPPL Flash Games