domov
  • Fiat Klub
  • Techno racing
  • Poliglob
  • A2R
  • Prekom d.o.o., obnovljeni deli podvozja
  • WithCar
  • Avtotrade d.o.o., Vrhnika
  • Kovinoplastika Kavs
  • Amortizer d.o.o.
  • Avtoservis Kavčič Marko
  • Orange Audio
 
Danes je 15 Dec 2019 00:10

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]




Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 36 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 06 Apr 2010 07:56 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 8
LOOP OFF

lp


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 08 Apr 2010 18:45 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje
Uporabniški avatar

Starost: 39
Prispevkov: 501
Kraj: Ljubljana
točno :030.gif:


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 01 Jul 2010 23:09 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice

Starost: 31
Prispevkov: 102
prva težava pri bravu kot jo je imel mkonci.
sem poskušal naredit update pa je napisalo error 10
v režo vtaknem ključ s samo enim komadom in ga je mediaplayer zavrtel, nato sem naložil 10 komadov in spet ne zazna nobenega komada.??

Kdo kakšn predlog kako se izognem napaki, čene pa jutri skočim do fiat servisa.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 03 Jul 2010 09:50 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje
Uporabniški avatar

Starost: 39
Prispevkov: 501
Kraj: Ljubljana
Meni zdej dela vse cool, res pa je da kak kluč rabi občutno dlje da ga sistem prepozna ( tudi po več minut). Nato ga vzamem ven in not, pol pa dela kot je treba.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 07 Jul 2010 16:35 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice

Starost: 31
Prispevkov: 102
no do sreviserja mi ni trebalo skočit ker je stvar začela delovati kar sama od sebe :škrbina: očitno ta blu & me vsaketolko časa sfleša potem pa spet normalno deluje :D


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 19 Jul 2010 18:02 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice

Starost: 35
Prispevkov: 208
kje se pa nahaja ta LOOP OFF. tudi meni predvaja en in isti komad znova in znova, sem iskat LOOP off v meniju in nisem našel...


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 19 Jul 2010 18:45 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice
Uporabniški avatar

Starost: 32
Prispevkov: 350
Kraj: pragersko
mevden napisal/-a:
kje se pa nahaja ta LOOP OFF. tudi meni predvaja en in isti komad znova in znova, sem iskat LOOP off v meniju in nisem našel...



ukaz je glasovni :029.gif: na levi strani ko maš tipke na volanu stisni tipko ko ma obliko windovsa logo potem pa reči LOOP OFF


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 19 Jul 2010 23:58 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice

Starost: 35
Prispevkov: 208
hehe.kaj pa ce imas italijanski voice?meni mam english,ampak govori pa italijansko.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 26 Jul 2010 21:48 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 14
Pozdravljeni!
Ali se je komu zgodilo, da ne more posodobit blue&me. Ko hočem posodobiti mi javi napako, nekaj v smislu, da naj zamenjam USB ključek. Pa sem poizkušal z drugim USB, pa naredi čisto OK. Ko sem poizkušal posodobiti Ekodrive, pa posodobi tako kot je treba.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 27 Jul 2010 15:31 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice
Uporabniški avatar

Prispevkov: 181
Kako pa sploh posodobiš blue and me in kje najdeš posodobitev? In kje najdeš seznam novih telefonov ki jih posodobitev podpira?


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 27 Jul 2010 16:14 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 14
na spodnji povezavi imaš vse to ...

http://www.fiat.com/cgi-bin/pbrand.dll/ ... blueme.jsp


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 27 Jul 2010 20:21 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice
Uporabniški avatar

Prispevkov: 181
Hvala, sem izvedel update :042.gif:


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 28 Jul 2010 07:18 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 8
Nekej me zanima..

Namreč, imam ipod touch in blue&me v bravotu. zdaj pa.. a je treba kak vmesnik še kupit, al lahko ipoda kar prek kabla, ki ga imam tud za PC priklopim na avto? ker nazadnje ko sem probaval, ni delalo (pri prižganem avtu, v nekem postu na začetku pa sem zasledil, da bi ga moral priklopit, ko je avto ugasnjen). Kaj je na tem?

Lp


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 28 Jul 2010 08:55 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 14
Rešitev na spodnji povezavi :)

http://www.fiat.com/cgi-bin/pbrand.dll/ ... 1074620773


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 28 Jul 2010 16:18 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 8
kok pa to stane, če ve kdo? ker se mi ne hodi lih v mesto spraševat za ceno :p


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Novi Bravo_ne zazna mi USB ključa?!
OdgovorObjavljeno: 26 Mar 2017 00:27 
Odsoten
forum moj dom
forum moj dom
Uporabniški avatar

Starost: 37
Prispevkov: 2086
Kraj: LP
mogoče kaka nova stran kjer se da dobiti posodobitve za blue&me ??

_________________
Slika


Na vrh
 Profil  
 
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 36 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu

Išči za:
Pojdi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by DEVPPL Flash Games