domov
  • Fiat Klub
  • A2R
  • Poliglob
  • Kovinoplastika Kavs
  • WithCar
  • Avtotrade d.o.o., Vrhnika
  • Amortizer d.o.o.
  • Avtoservis Kavčič Marko
  • Prekom d.o.o., obnovljeni deli podvozja
  • Techno racing
  • Orange Audio
 
Danes je 16 Jan 2021 19:19

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]




Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 9 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: Avto tece na 3cilindre
OdgovorObjavljeno: 02 Feb 2019 19:32 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 7
Zivjo zanima me ce bi kdo vedel kaj bi lahko bilo narobe saj imam puntota 1.2 8v letnik 2001, avtomobil ni deloval em teden ko sem ga po enem tednu prizgav pa tece na tri cilindre , mogoce kdo ve kaj bi lahko bilo narobe


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Avto tece na 3cilindre
OdgovorObjavljeno: 02 Feb 2019 22:06 
Odsoten
Podpredsednik kluba
Podpredsednik kluba
Uporabniški avatar

Starost: 40
Prispevkov: 1557
Kraj: Rovte (Logatec)
Verjetno ti prebija kabel do svečke. V temi zalavfaj avto pa boš videl če kabel kje prebija, Drugače pa poglej če imajo vsi kabli sploh iskro.

To preveri prvo, potem pa pridejo še druge reči.

_________________
Fiat Tipo 2.0 16V SEDICIVALVOLE & Bad Panda 4X4 & Fiat X1/9


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Avto tece na 3cilindre
OdgovorObjavljeno: 02 Feb 2019 22:29 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 7
Hvala to sem poizkusil ampak je use vredu


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Avto tece na 3cilindre
OdgovorObjavljeno: 02 Feb 2019 22:57 
Odsoten
Podpredsednik kluba
Podpredsednik kluba
Uporabniški avatar

Starost: 40
Prispevkov: 1557
Kraj: Rovte (Logatec)
Zalavfaj avto in odklapljaj kable iz svečk, tako boš videl na katerem cilindru so problemi. Potem pa odšravfaj svečko ven in preveri če deluje, ima iskro.

_________________
Fiat Tipo 2.0 16V SEDICIVALVOLE & Bad Panda 4X4 & Fiat X1/9


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Avto tece na 3cilindre
OdgovorObjavljeno: 02 Feb 2019 23:44 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 7
Žal sem tudi to ze poizkusil in pri vsaki je iskra, je mogoce da bi bil kriv dovod bencina?


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Avto tece na 3cilindre
OdgovorObjavljeno: 03 Feb 2019 00:47 
Odsoten
Podpredsednik kluba
Podpredsednik kluba
Uporabniški avatar

Starost: 40
Prispevkov: 1557
Kraj: Rovte (Logatec)
Če je tako, potem je lahko kak injektor fuč, ali pa preglodan kabel do injektorja.

_________________
Fiat Tipo 2.0 16V SEDICIVALVOLE & Bad Panda 4X4 & Fiat X1/9


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Avto tece na 3cilindre
OdgovorObjavljeno: 15 Feb 2019 22:51 
Odsoten
forum moj dom
forum moj dom
Uporabniški avatar

Starost: 31
Prispevkov: 3620
Kraj: Sorško polje
Ali prepihan cilinder/ventil v najslabšem primeru.

_________________
Integrale power ;)


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Avto tece na 3cilindre
OdgovorObjavljeno: 26 Feb 2019 00:08 
Odsoten
stara sablja
stara sablja

Prispevkov: 1067
punto2sx napisal/-a:
Zivjo zanima me ce bi kdo vedel kaj bi lahko bilo narobe saj imam puntota 1.2 8v letnik 2001, avtomobil ni deloval em teden ko sem ga po enem tednu prizgav pa tece na tri cilindre , mogoce kdo ve kaj bi lahko bilo narobe


najhitrejš pa najlažje bo če zmeriš kompresijo
gori lučka za mašino?


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Avto tece na 3cilindre
OdgovorObjavljeno: 12 Dec 2020 03:44 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Starost: 38
Prispevkov: 1
Kraj: Celje
Pozdravljeni. Sem se pravkar prijavil na forum. Opazil sem, da imate težavo, ki je bila enaka moji.
Namrec menjal sem svečke, vžigalne kable in kasneje tudi obe tuljavi, vendar je bila napaka še vedno prisotna.
Peljal sem avto v avtohišo DREV v Drešinji vasi k avtoelektroniki, kjer čipirajo avte.
Možakar mi je dejal, da je problem samo v tuljavah. Ko ena crkne uniči (pokvari) racunalnik, ki je v motornem prostoru.
Menjal sem obe, priporocal je da so znamke magneti marelli...
in nov oz. rabljen delujoč računalnik.
dobil sem rabljenega po pošti na preko interneta avtoodpad Jung iz Nove gorice. Na netu vpisete vse podatke, ker se mora številka racunalnika ujemat z drugim. Potem pa menjava racunalnika ki sem ga menjal v 5 min. sam poseg bi stal obe tuljavi ( je cca 80 evrov) plus kopiranje novega kljuca na racunalnik , ki pa stane 160 evrov.
meni je sel na roko , ko mi je rekel da mi zrihta v 1 uri za 60 evrov ce mu dam mojega starega.
zej najbolje da greste k nekomu ki kopira kljuce oz. cipira avte.
Upam da vam bo to v pomoč...
Aja pa zej avto dela ko nov...


Na vrh
 Profil  
 
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 9 prispevkov ] 

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu

Išči za:
Pojdi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by DEVPPL Flash Games