domov
  • Fiat Klub
  • Orange Audio
  • Techno racing
  • Kovinoplastika Kavs
  • Prekom d.o.o., obnovljeni deli podvozja
  • Amortizer d.o.o.
  • Poliglob
  • WithCar
  • Avtoservis Kavčič Marko
  • A2R
  • Avtotrade d.o.o., Vrhnika
 
Danes je 30 Okt 2020 16:12

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]




Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 4 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: Vgradnja tempomata
OdgovorObjavljeno: 01 Sep 2020 16:21 
Odsoten
SpArCo FrEaK
Uporabniški avatar

Starost: 31
Prispevkov: 2474
Kraj: America :P
Pozdravljeni..zanima me ali je ze kdo na bravotu 2 vgradil tempomat?

Rocko imam doma, konektorje in kablovje tudi..prav tako plastiko z zarezo za rocko. Vem da morem.speljati kable do racunalnika..kar ni problem...sem dobil DIY na angleskem forumu.
Zanima me edino kako povezati napajanje?
Mozak je napisal da je na kljucavnico ga povezal z varovalko.
Je ze kdo to delal, kak nasvet?

_________________
They said that FIAT sux but i still trust in it and like IT!!!!


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Vgradnja tempomata
OdgovorObjavljeno: 01 Sep 2020 16:27 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 44
Mislim, da že obstaja tema na to debato. Malo pobrskaj po forumu.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Vgradnja tempomata
OdgovorObjavljeno: 01 Sep 2020 16:49 
Odsoten
SpArCo FrEaK
Uporabniški avatar

Starost: 31
Prispevkov: 2474
Kraj: America :P
Obstaja ja, ampak ne dobim dejanskega odgovora. Pa za pine me zanima saj v vodiču niso napisali nič. Kam vezat kakšne pine ? imam 1.6 multijet bravota.

_________________
They said that FIAT sux but i still trust in it and like IT!!!!


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Vgradnja tempomata
OdgovorObjavljeno: 23 Sep 2020 17:14 
Odsoten
SpArCo FrEaK
Uporabniški avatar

Starost: 31
Prispevkov: 2474
Kraj: America :P
Da dodam se za nazaj. Tempomat deluje. Hvala tribesu in bosty za vse pomoci. Ce bo kdo se imel tak problem, da je vse prav povezano pa se kar ne deluje naj preveri ce je bil menjan menjalnik. Pri mojem avtu je bil zamenjan in tega nisem vedel. Po testerju avto ni vedel kdaj je v 4,5 in 6 prestavi, odstopanja prevelika in zato tempomat ni zagrabil. Kljub temu da se je prizgal in vse.
Resitev je menjava menjalnika s tistim, ki ima enaka prestavna razmerja kot so zapisana v ECU-ju ali pa "chip tuning" avta. Meni je tribes postimal mapo z prestavnimi razmerji in od takrat tempomat dela v nulo, avto je dobil na moci pa se krajsi menjalnik je bil dam gor ocitno, tako da gre avto bomba:)

_________________
They said that FIAT sux but i still trust in it and like IT!!!!


Na vrh
 Profil  
 
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 4 prispevkov ] 

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu

Išči za:
Pojdi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by DEVPPL Flash Games