domov
  • Fiat Klub
  • Orange Audio
  • Avtotrade d.o.o., Vrhnika
  • Poliglob
  • Kovinoplastika Kavs
  • Prekom d.o.o., obnovljeni deli podvozja
  • A2R
  • Avtoservis Kavčič Marko
  • Amortizer d.o.o.
  • Techno racing
  • WithCar
 
Danes je 12 Dec 2019 14:13

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]




Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 20 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: Croma - reset servisnih intervalov
OdgovorObjavljeno: 31 Mar 2010 22:01 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 14
Pozdravljeni,

A mogoče kdo ve, na kakšen način se resetira računalnik za servisne intervale. Ravnokar sem opravil servis pri lokalnem mehaniku, zrihatno je vse kot treba, edino računalnika ni znal resetirati. A obstaja kakšna kombinacija tipk ali ga je treba peljati na pooblaščeni servis?

A obstaja kakšen service manual za Cromo?
Navodila imam v angleščini, z neta sem potegnil Elearn, če kdo rabi bomo nekam uploadali.

Lp

:amm:


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 04 Apr 2010 08:38 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Starost: 45
Prispevkov: 10
Kraj: ljubljana
Peljat ga moraš k nekomu k ma tester - samo s testerjem lahko resetiraš servisni interval. Croma ima servisne intervale na 30.000, ko to prekoračiš ti pri vsakem vžigu zasveti rdeča luča za olje ter nekaj časa piska. Prav tako pa se po resetiranju ti na potovalnem računalniku pokaže številka 30.000, katera se ti nato z vožno odšteva. za tvoj problem potrebuješ samo tester....


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 04 Apr 2010 22:47 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Starost: 46
Prispevkov: 51
Kolikor vem moraš pri Cromi restirat 2 stvari. Ena je Oil Change, ki je tudi vezan na regeneracijo DPF filtra. ECU pač spremlja način vožnje in izračunava iztrošenost olja. in če ti lučka zasveti je ECU naštudiral, da imaš olje zanič.
Druga stvar pa je odštevanje na dashboardu. To ti pa je vezano na 30000 km ali pa na eno leto se mi zdi. Dobiš pa opozirilo Service copun expired al nekaj tazga.
Ja cela znanost je to :)
Je pa baje neodvisno eno od druzga. Jaz sem lih danes resetiral Oil Change interval s pmočjo Ecu Scan -a. sem naredil full servis na 120kkm

Service counter me pa še čaka.Moram na tester.

lp j.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 06 Apr 2010 14:39 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 14
Hvala za informacije.

Kako si pa lahko resetiral Oil Change interval s pmočjo Ecu Scan?

Lp

:amm:


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 06 Apr 2010 15:06 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Starost: 46
Prispevkov: 51
Ja to sem zrihtal z EcuScanom. Za reset service intervala pa ne najdem neke rešitve :(

lp


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 07 Apr 2010 11:48 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice
Uporabniški avatar

Prispevkov: 156
Kraj: Grosuplje
Lokalen mehanik brez testerja pr teh avtih nima kej praskat.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 12 Maj 2010 20:31 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Starost: 46
Prispevkov: 51
Takole pa sem zrihtal Cromo. Servisni interval resetiran :040.gif: . Če kdo rabi pomoč mu lahko resetiram ali naredim diagnostiko. Imam opremo za vse Fiate. :054.gif:

lp


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 12 Maj 2010 22:43 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 14
Ojal,
Malo si prepozen za tokrat, sem šel na pooblaščeni servis in jim za 15min dela dal 30€? Banda oderuška.
Se pa priporočam za kakšno diagnostiko in za bodoče servise.
S katerega konca pa si, da vidim če se splača?
Jaz sem z Štajerskega dela.

Lp

:042.gif:


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 13 Maj 2010 07:08 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Starost: 32
Prispevkov: 62
Kraj: Železniki
Kje si kupu opremo za diagnostiko in kolk €?
lp


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 13 Maj 2010 09:19 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Starost: 46
Prispevkov: 51
poharc napisal/-a:
Ojal,
Malo si prepozen za tokrat, sem šel na pooblaščeni servis in jim za 15min dela dal 30€? Banda oderuška.
Se pa priporočam za kakšno diagnostiko in za bodoče servise.
S katerega konca pa si, da vidim če se splača?
Jaz sem z Štajerskega dela.

Lp

:042.gif:


Pri meni bi bilo cenejše. :) Boš za drugič vedu. Sem iz LJ.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 13 Maj 2010 09:23 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Starost: 46
Prispevkov: 51
pero65 napisal/-a:
Kje si kupu opremo za diagnostiko in kolk €?
lp


Kabel iz ebay-a (hongkong), laptop, software iz Weba (FiatEcuScan). Po nekaj doma narejenih servisih bom imel povrnjen vložek. :D


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 14 Maj 2010 19:46 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Starost: 32
Prispevkov: 62
Kraj: Železniki
Vidim da so dodali skoraj vse nove FPT mašine na FiatEcuScan. Super. Sam a ti si doplačov za registrirano različico da lahko servisne intervale ponastaviš? Prodaš kodo za nekaj € ? lp


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 05 Jun 2010 21:45 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Starost: 50
Prispevkov: 9
Kraj: KAMNIK
mojstermiha,kolk pa računaš za resetiranje.Men že dalj časa sveti za olje.
lp

_________________
kdor drugemu jamo,,,,


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 06 Jun 2010 21:41 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Starost: 46
Prispevkov: 51
Ma se lahko zmeniva za pir ali dva :D
Dej se javi na PM pa se bova zmenila .

lp


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 07 Jun 2010 23:02 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Starost: 50
Prispevkov: 9
Kraj: KAMNIK
na PM??? postaja milice!
Lej nisem strokovnjak za te okrajšave,ampak resetiranje računalnika pa me zanima

lp

_________________
kdor drugemu jamo,,,,


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 08 Jun 2010 07:42 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Starost: 46
Prispevkov: 51
Sem ti poslal zasebno sporočilo (Private Message-PM). Da ne smetiva po forumu.

lp


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 16 Jun 2010 19:49 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Starost: 50
Prispevkov: 9
Kraj: KAMNIK
mojstermiha mi je uspešno resetiral računalnik in lučka več ne sveti,poleg tega pa je pregledal še ostale stvari,ki so vidne na računalnku za zmerno ceno.Se še slišiva.
lp
žele

_________________
kdor drugemu jamo,,,,


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Croma - reset servisnih intervalov
OdgovorObjavljeno: 08 Mar 2012 08:04 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 14
Mojstermiha poslal sem ti zs, da se dogovoriva za reset, če se še ukvarjaš s tem.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re:
OdgovorObjavljeno: 08 Mar 2012 20:25 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Starost: 48
Prispevkov: 2
Kraj: ljubljana
mojstermiha napisal/-a:
Sem ti poslal zasebno sporočilo (Private Message-PM). Da ne smetiva po forumu.

lp

ojla. mene tudi zanima če bi lahko malo svoje ljubezni izkazal na moji cromi :039.gif:


Na vrh
 Profil Facebook  
 
 Naslov prispevka: Re: Croma - reset servisnih intervalov
OdgovorObjavljeno: 09 Mar 2012 14:22 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Starost: 46
Prispevkov: 51
Vse prošnje za diag in reset na PM. :D


Na vrh
 Profil  
 
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 20 prispevkov ] 

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu

Išči za:
Pojdi na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by DEVPPL Flash Games