domov
  • Fiat Klub
  • Avtoservis Kavčič Marko
  • Amortizer d.o.o.
  • A2R
  • Prekom d.o.o., obnovljeni deli podvozja
  • Poliglob
  • Kovinoplastika Kavs
  • Techno racing
  • Orange Audio
  • Avtotrade d.o.o., Vrhnika
  • WithCar
 
Danes je 06 Dec 2019 15:30

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]




Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 27 prispevkov ]  Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: Tipke na volanu - okvara Blue&me
OdgovorObjavljeno: 07 Dec 2009 21:41 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Starost: 34
Prispevkov: 38
Kraj: Maribor
Bravo, star 9 mesecev. Danes zjutraj se peljem v službo, poslušam glasbo iz USB-ja, želim preklopit na naslednjo skladbo (s tipko ^ ) in nič reakcije. Stisnem Main, da bi prišel v meni, tudi ne dela. vgasnem avto, poskusim znova, pa spet nič. prvo pomislim, da so okvarjene komande na volanu, vendar niso, pri radiu oz. cd-ju delajo komande normalno. ne delujejo samo pri prostoročnem telefoniranju in USB-ključju, v bistvu delujeta samo tipka ESC/MUTE in SRC in za jakost zvoka. V bistvu sem 99%, da se je pokvaril blue&me.

Je imel že kdo podobno težavo?


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 07 Dec 2009 22:22 
Odsoten
forum moj dom
forum moj dom
Uporabniški avatar

Starost: 40
Prispevkov: 2018
Jp - cca. pol dneva pred ene pol leta. Preden gres galamit na servis mu daj kak dan, da pride k sebi :)

Od tistega dne pr men ne bu ne mu o tem...sem jo ze skor proglasil za eno in edino hibo avta :P

LpF

_________________
Slika


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 08 Dec 2009 22:55 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Starost: 34
Prispevkov: 38
Kraj: Maribor
uuu hvala za nasvet, res deluje :) !


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 09 Dec 2009 09:07 
Odsoten
forum moj dom
forum moj dom
Uporabniški avatar

Starost: 40
Prispevkov: 2018
Italijani :P

_________________
Slika


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 10 Dec 2009 16:57 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Starost: 33
Prispevkov: 51
Kraj: Jesenice
zima;)

_________________
...Bravo for Bravo...


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 13 Dec 2009 21:30 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice
Uporabniški avatar

Starost: 39
Prispevkov: 112
Kraj: Ljubljana
Se nam je isto primerilo...je pomagal upgrade....


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 31 Dec 2009 12:47 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice
Uporabniški avatar

Starost: 39
Prispevkov: 103
Kraj: Ljubljana
eno vprašanje.
Ko vstvim ključek z muziko mi ga takoj zazna in začne igrati.
Problem pa je ker mi stalno ponavlja isti komad :amm:
Če dam naslednji komad ročno naprej je ok, drugače je pa stalno na repet!

Je kje kak gumb/ nastavitev za to ali je potrebno posneti na kak način?


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 31 Dec 2009 13:55 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje
Uporabniški avatar

Prispevkov: 433
Kraj: Novo mesto
Moraš met komade v mapah, drugač sm enga špila, pol pa v meniju daš play all.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 31 Dec 2009 14:12 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice
Uporabniški avatar

Starost: 39
Prispevkov: 103
Kraj: Ljubljana
aha hvala!
Take "napake" so mi najbolj všeč :040.gif:


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 02 Jan 2010 16:40 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice
Uporabniški avatar

Starost: 39
Prispevkov: 103
Kraj: Ljubljana
Problem OSTAJA :061.gif:

Sem skopiral na ključek v več map (v vsaki en izvajalec, in več komadov notri)....sicer se je premikalo naprej ampak v vsaki mapi samo prvi komad!

Sem skopiral vse komade v eno mapo, v settings naštimal mapo in nastavil Play all....pa zopet stalno ponavlja en komad, le ročno gre na naslednjega :angry:

PS: A cd player je samo za obične CDje , ker MP3 se nekaj trudi nato pa mi pljiune CD ven

PPS: Avto je Bravo letnik 2008!

lp


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 03 Jan 2010 12:42 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice
Uporabniški avatar

Starost: 39
Prispevkov: 103
Kraj: Ljubljana
anyone?
navodila od radia ne zajemajo USBja


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 03 Jan 2010 20:18 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Starost: 32
Prispevkov: 62
Kraj: Železniki
Mam isti problem. Nikakor ne gre da bi sam predvajal vse komade na ključu. Vsak komad moram posebaj dat naprej. :neodločn: Jest sm mislu de je to pač original tko. Cd-je mp3 ti pa bere samo če maš mp3 radio.
LP,Peter


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 03 Jan 2010 20:49 
Odsoten
forum moj dom
forum moj dom
Uporabniški avatar

Starost: 40
Prispevkov: 2018
Nope, delati bi moralo normalno.

Je pa res, da je random play funkcija lahko malo samosvoja - meni se je ze pripetilo, da mi je en komad igral v enem ciklu dvakrat, kakega pa recimo ne...

LpF

_________________
Slika


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 13 Jan 2010 23:12 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 22
pritisni tipko za blue&me in glasno reci "LOOP OFF".

RTFM


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 14 Jan 2010 19:26 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice
Uporabniški avatar

Starost: 39
Prispevkov: 103
Kraj: Ljubljana
Alfaspider napisal/-a:
pritisni tipko za blue&me in glasno reci "LOOP OFF".

RTFM

jp točno tole je bilo vklopljeno....no saj sem pogruntal že nekaj časa nazaj

drugače pa RTFM......ja daj mi jih.....navodila od radia tega ne obsegajo (pač fiat) ...torej vse kar delam je na pamet ali pa po nasvetih
lp


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 14 Jan 2010 20:02 
Odsoten
forum moj dom
forum moj dom
Uporabniški avatar

Starost: 40
Prispevkov: 2018
Niso ti dali posebej se Bleu&Me navodil? Ja bog pomagaj no :(

Ce zelis, ti jih posodim jaz, samo so v italijanscini...

LPF

_________________
Slika


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 14 Jan 2010 22:33 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice
Uporabniški avatar

Starost: 39
Prispevkov: 103
Kraj: Ljubljana
gofra napisal/-a:
Niso ti dali posebej se Bleu&Me navodil? Ja bog pomagaj no :(

Ce zelis, ti jih posodim jaz, samo so v italijanscini...

LPF

Ma avto je kupljen rabljen tko da mogoče je bilo kaj ...sedaj so le original navodila, ki tega ne vsebujejo.
Drugače pa mislim da sem večino že pogruntal...vsaj tisto kar rabim.....pa tudi italjanščina mi ni glih domača. vseeno hvala!

PS: Avtoradio ima KODO, ki je seveda tudi nimam, na servisu pravijo da me to pride 60€ da jo dobim.
Če odklopim AKU...ali potrebujem nato kodo ali ne...ker sem na tujem forumu zasledil da je radio povezan z BCjem in dokler je radio v istem avtu ti bo radio delal, tudi če izklopiš aku...če pa ga daš v drug avto pa moraš vpisati kodo.
Ali kdo ve če je to res?
lp


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 14 Jan 2010 22:53 
Odsoten
stara sablja
stara sablja
Uporabniški avatar

Starost: 30
Prispevkov: 1802
Kraj: Borovnica
Ja men se zdi da je tut tko dokler je radijo v prvtnem avtu ne rabis kode ker imam orginal radio od alfe 147 (only cd). Pa je v prvem avtu skoz delal pottem sem samo porbal ga dat v unota in je zahteval kodo!


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 24 Feb 2010 08:55 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 35
Imam problem z Blue&Me in me že resno živcira :angry:

Ko vtaknem usb ključ, sploh ne začne predvajati pesmi (funkcija Autoplay je vključena). Lučka na usb utripa, kot da ga bere, ampak potem se ne zgodi nič. Če pritisnem Main, se ne zgodi nič (tudi če ni vstavljen usb). Ne morem niti v meni več. Tipki za jakost zvoka in tipki ¡ ^ delata. Prej je vse delalo normalno, tole pa zdaj ne dela že od prejšnjega tedna. Kaj bi bilo lahko narobe in ali lahko kaj naredim sama?


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 24 Feb 2010 15:16 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje

Starost: 39
Prispevkov: 547
OK! Malo trapasto se bo slišalo, ampak poizkusi tipko SRC. Z njo menjaš med radiem, CD-jem in media playerjem. Sicer ni nujno da bo delalo - ideja pač.

Za vse ki nimate navodil za blue&me: da se jih dobiti tudi v slovenščini, samo jih imajo skopirane na cca. 70 straneh uin mene bi bilo sram če bi bil prodajalec to dati ven. Jaz sem jih dobil pri autocommercu v LJ. Rečeš na servisu pa ti jih skopirajo.

_________________
frcko


Na vrh
 Profil  
 
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 27 prispevkov ]  Pojdi na stran 1, 2  Naslednja

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu

Išči za:
Pojdi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by DEVPPL Flash Games