Fiat klub Slovenija
https://www.fiat-klub.si/forum/

Croma RHS in LHS napaka
https://www.fiat-klub.si/forum/viewtopic.php?f=44&t=15659
Stran 1 od 1

Avtor:  tri10let [ 08 Sep 2009 20:58 ]
Naslov prispevka:  Croma RHS in LHS napaka

Pozdravljeni
Sem kupil Cromo in ima neko napako na elektroniki, sicer vse dela normalno vendar mi gori rumen trikotnik in izpisuje napako
RHS rear pover window safety unavalible in LHS rear pover window safety unavalible
Predno grem na tester me zanim, če mogoče kdo ve kaj bi bilo narobe.
lp

Avtor:  sunkec [ 08 Sep 2009 21:14 ]
Naslov prispevka: 

ti mogoce ta sipa za katero ti javlja napako ne gre v enem šusu gor ampak moras vekrat pritisnit?

Avtor:  tri10let [ 08 Sep 2009 21:16 ]
Naslov prispevka: 

Bom probal jutri in javim.

Avtor:  mojstermiha [ 09 Sep 2009 10:34 ]
Naslov prispevka: 

Mogoče pomaga če spustiš šipe do konca dol in potem gor. Pri men je bilo to. Napaka se pojavi če se sprazni akumulator. Lahko pa da je kaj druzga.

lp

Avtor:  tri10let [ 09 Sep 2009 16:56 ]
Naslov prispevka: 

sunkec napisal/-a:
ti mogoce ta sipa za katero ti javlja napako ne gre v enem šusu gor ampak moras vekrat pritisnit?

Sem probal in obe zadnji šipi gresta v enem šusu dol, nazaj gor pa moram držati gumb. Kako se da rešiti problem?
Hvala

Avtor:  2.4 jtd [ 10 Sep 2009 20:14 ]
Naslov prispevka: 

Pri moji je popolnoma enako in moraš za nazaj gor držati (samo za zadnji dve stekli), sam po moje to ni okvara, nisem pa se nikoli ukvarjal s tem oziroma se mi ni dalo pogledati v navodila. Možno, da je to zaradi varnosti, da ne bi koga priprl.Nekateri avti imajo sistem proti priprtju pri cromi pa nisem še poskusil ali ga ima.

Avtor:  Malajlo [ 14 Sep 2009 16:01 ]
Naslov prispevka: 

Ena logika je v tem, da voznik MORA držati tipke. Ker zadnje tipke pa delajo "na šus". Varnost proti priprtju pa je tudi na zadnjih šipah.
Mulc spi, spustiš šipe. Zapreš vrata, držiš tipko za zaklepanje. In medtem, ko lezejo šipe gor, eno zadržiš, da je polno odprta.

Avtor:  kalbo [ 28 Sep 2009 08:36 ]
Naslov prispevka: 

Daj kontakt, vse šipe dol in nazaj gor in to je to. Računalnik samo rabi obe končni poziciji, ki se mu ob izklopu štroma zbrišeta.

Avtor:  tri10let [ 07 Okt 2009 20:39 ]
Naslov prispevka: 

Hvala deluje :040.gif: :040.gif:

Avtor:  expert.slo [ 06 Okt 2014 12:30 ]
Naslov prispevka:  Re: Croma RHS in LHS napaka

meni pa enostavno ko dam kontakt šajbe dol se mi že trikotnik vklopi... in ko dam nazj gr se nič ne zbriše lahko kako drugče razložite ? :D

Avtor:  Bostjan66 [ 06 Okt 2014 15:24 ]
Naslov prispevka:  Re: Croma RHS in LHS napaka

Do konca jo odpri, potem držiš gumb za zapiranje še ca. 2 sekundi ko je šipa že zaprta.
Mislim da se sliši klik, ko je dovolj dolgo pritisnjen.

Avtor:  expert.slo [ 07 Okt 2014 12:43 ]
Naslov prispevka:  Re: Croma RHS in LHS napaka

tnx točno tk ko si rek je pelovavo :D tnxx! :D

Stran 1 od 1 Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/