domov
  • Fiat Klub
  • Avtoservis Kavčič Marko
  • Prekom d.o.o., obnovljeni deli podvozja
  • Techno racing
  • Poliglob
  • WithCar
  • Amortizer d.o.o.
  • Kovinoplastika Kavs
  • Avtotrade d.o.o., Vrhnika
  • Orange Audio
  • A2R
 
Danes je 16 Dec 2019 06:49

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]




Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 12 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: Croma RHS in LHS napaka
OdgovorObjavljeno: 08 Sep 2009 20:58 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Starost: 43
Prispevkov: 8
Pozdravljeni
Sem kupil Cromo in ima neko napako na elektroniki, sicer vse dela normalno vendar mi gori rumen trikotnik in izpisuje napako
RHS rear pover window safety unavalible in LHS rear pover window safety unavalible
Predno grem na tester me zanim, če mogoče kdo ve kaj bi bilo narobe.
lp


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 08 Sep 2009 21:14 
Odsoten
Fiat Romeo 271
Uporabniški avatar

Starost: 31
Prispevkov: 990
Kraj: Logatec
ti mogoce ta sipa za katero ti javlja napako ne gre v enem šusu gor ampak moras vekrat pritisnit?

_________________
Slika


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 08 Sep 2009 21:16 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Starost: 43
Prispevkov: 8
Bom probal jutri in javim.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 09 Sep 2009 10:34 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Starost: 46
Prispevkov: 51
Mogoče pomaga če spustiš šipe do konca dol in potem gor. Pri men je bilo to. Napaka se pojavi če se sprazni akumulator. Lahko pa da je kaj druzga.

lp


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 09 Sep 2009 16:56 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Starost: 43
Prispevkov: 8
sunkec napisal/-a:
ti mogoce ta sipa za katero ti javlja napako ne gre v enem šusu gor ampak moras vekrat pritisnit?

Sem probal in obe zadnji šipi gresta v enem šusu dol, nazaj gor pa moram držati gumb. Kako se da rešiti problem?
Hvala


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 10 Sep 2009 20:14 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 8
Pri moji je popolnoma enako in moraš za nazaj gor držati (samo za zadnji dve stekli), sam po moje to ni okvara, nisem pa se nikoli ukvarjal s tem oziroma se mi ni dalo pogledati v navodila. Možno, da je to zaradi varnosti, da ne bi koga priprl.Nekateri avti imajo sistem proti priprtju pri cromi pa nisem še poskusil ali ga ima.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 14 Sep 2009 16:01 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice
Uporabniški avatar

Starost: 44
Prispevkov: 333
Kraj: Domžale
Ena logika je v tem, da voznik MORA držati tipke. Ker zadnje tipke pa delajo "na šus". Varnost proti priprtju pa je tudi na zadnjih šipah.
Mulc spi, spustiš šipe. Zapreš vrata, držiš tipko za zaklepanje. In medtem, ko lezejo šipe gor, eno zadržiš, da je polno odprta.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 28 Sep 2009 08:36 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice
Uporabniški avatar

Prispevkov: 156
Kraj: Grosuplje
Daj kontakt, vse šipe dol in nazaj gor in to je to. Računalnik samo rabi obe končni poziciji, ki se mu ob izklopu štroma zbrišeta.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 07 Okt 2009 20:39 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Starost: 43
Prispevkov: 8
Hvala deluje :040.gif: :040.gif:


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Croma RHS in LHS napaka
OdgovorObjavljeno: 06 Okt 2014 12:30 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 69
meni pa enostavno ko dam kontakt šajbe dol se mi že trikotnik vklopi... in ko dam nazj gr se nič ne zbriše lahko kako drugče razložite ? :D


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Croma RHS in LHS napaka
OdgovorObjavljeno: 06 Okt 2014 15:24 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje

Prispevkov: 662
Kraj: Višnja Gora
Do konca jo odpri, potem držiš gumb za zapiranje še ca. 2 sekundi ko je šipa že zaprta.
Mislim da se sliši klik, ko je dovolj dolgo pritisnjen.

_________________
2x Fiat Croma 1.9 110KW, Avtodom Ford Transit 1985 Arca, VW Caravelle T4, Audi 80 1.8 Quattro


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Croma RHS in LHS napaka
OdgovorObjavljeno: 07 Okt 2014 12:43 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 69
tnx točno tk ko si rek je pelovavo :D tnxx! :D


Na vrh
 Profil  
 
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 12 prispevkov ] 

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu

Išči za:
Pojdi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by DEVPPL Flash Games