domov
  • Fiat Klub
  • Poliglob
  • WithCar
  • Orange Audio
  • Techno racing
  • Amortizer d.o.o.
  • Avtotrade d.o.o., Vrhnika
  • Prekom d.o.o., obnovljeni deli podvozja
  • A2R
  • Avtoservis Kavčič Marko
  • Kovinoplastika Kavs
 
Danes je 22 Jul 2019 16:52

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]




Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 36 prispevkov ]  Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: Novi Bravo_ne zazna mi USB ključa?!
OdgovorObjavljeno: 08 Jul 2009 07:41 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje
Uporabniški avatar

Starost: 38
Prispevkov: 501
Kraj: Ljubljana
Že nekaj časa nisem uporabljal USB kluča za predvajanje muske v mojem Bravu (cca 2 meseca). No sedaj ko sem ga hotel mi ga ne prepozna. :076.gif:
Je morda že imel kdo podoben problem in kako se ga odpravi?
:neodločn:


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 08 Jul 2009 08:26 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Starost: 32
Prispevkov: 62
Kraj: Železniki
Probaj za začetek formatirat ključek.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 08 Jul 2009 08:30 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje
Uporabniški avatar

Starost: 38
Prispevkov: 501
Kraj: Ljubljana
Na to pa nisem pomislu, bom probal in napišem kaj bo :030.gif:


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 08 Jul 2009 09:10 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje
Uporabniški avatar

Starost: 34
Prispevkov: 627
Kraj: Dravograd
Vtakni not drugi USB ključek pa počakaj, da ga zazna in nato probaj svojega nazaj. To sem prebral na UK forumu, da delajo :012.gif:


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 08 Jul 2009 09:52 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje
Uporabniški avatar

Starost: 38
Prispevkov: 501
Kraj: Ljubljana
Ozi napisal/-a:
Vtakni not drugi USB ključek pa počakaj, da ga zazna in nato probaj svojega nazaj. To sem prebral na UK forumu, da delajo :012.gif:

V tem je problem, ker sem proizkusil s 3-mi različnimi in nobeden ni delal! :(


Tisto s formatom bom probal ko pridem iz službe.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 08 Jul 2009 10:29 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje
Uporabniški avatar

Starost: 34
Prispevkov: 627
Kraj: Dravograd
Citiram:
As far as am aware there are some issues with certain brands of stick no working correctly


Mogoče zaradi proizvajalce nekateri ne delajo.

Nekaterim zaradi tega ni delalo.

Citiram:
also if we plugged it back in again wile the car was off it would not always recognise that it was there


Mogoče, če probaš kaj takega :amm:

Citiram:
As long as I switch iPod on and connect to USB before switching on ignition I have no problems


Mogoče bi update Blue&Me pomagal (v5.4 in mislim, da je nekaj novega v tem paketu, da podpira nekaj v zvezi z iPod Touch in iPhone) - http://195.88.6.195/test/download/blue& ... Signed.zip

Tkole so pa nemci rešli zadevo

Citiram:
aber die meisten hier haben einen "Reset-Stick" im Auto. Sprich einen kleinen USB Stick mit paar MP3s. Wenn das Blue&Me spinnt, einfach Stick raus "Reset-Stick" dran kurz warten und wieder umstecken


Majhne "reset-stick" z parimi Mp3 v avtu in ko ne prepozna več drugega (večjega) dajo tegale reset notri za malo časa in potem spet uni dela :D

Če pa še vedno ne bo delalo so pa nekateri za par minut odklopili akumulator in potem spet funkcionira :043.gif:


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 08 Jul 2009 11:36 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje
Uporabniški avatar

Starost: 38
Prispevkov: 501
Kraj: Ljubljana
Kako pa naredim ta update? Jst ga do sedaj se nisem delal.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 08 Jul 2009 11:42 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje
Uporabniški avatar

Prispevkov: 433
Kraj: Novo mesto
V navodilih nekaj piše, se mi zdi da preneseš na ključek, pol daš kljuš v b&m pa v meniju pod settings se mi zdi maš update, drugo pa naredi sam.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 08 Jul 2009 11:50 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje
Uporabniški avatar

Starost: 38
Prispevkov: 501
Kraj: Ljubljana
Ok, pol je to tako kot pri DVD-ju ko updajtaš software.
Sem v avtu že poizkusil preko telefona samo ni nikol potegnilo.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 08 Jul 2009 16:27 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje
Uporabniški avatar

Starost: 38
Prispevkov: 501
Kraj: Ljubljana
Ozi TNX, dal sem gor tale update in sedaj mi vsaj eden dela (ko dam druzga not napiše no media found).

A mogoče veš kaj so spremembe pri novem updajtu?


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: blue and me
OdgovorObjavljeno: 08 Jul 2009 18:48 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice

Starost: 32
Prispevkov: 145
Kraj: Ljubljana - Bežigrad
Jaz sem si Updatal firmware (5.4) blue and me sistema, tako da mi sedaj podpira moj mobitel (nokia 6234)

vtakneš notr USB, obrneš ključ za avto in sam vse naredi :) uglaunem deluje super edino sms sporočil ne morem brat. Ampak nč hudga :052.gif:

LP

_________________
Enjoy the Ride


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 08 Jul 2009 18:55 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje
Uporabniški avatar

Starost: 38
Prispevkov: 501
Kraj: Ljubljana
a prej ti pa nokie ni podpiral?
men mojo N73 podpira že od začetak... :029.gif:


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 08 Jul 2009 21:03 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje
Uporabniški avatar

Starost: 34
Prispevkov: 627
Kraj: Dravograd
mkonci napisal/-a:
Ozi TNX, dal sem gor tale update in sedaj mi vsaj eden dela (ko dam druzga not napiše no media found).

A mogoče veš kaj so spremembe pri novem updajtu?


Kolikor sem zasledil, da so dodali še podporo za več telefonov in za tele Apple izdelke. Verjetno so še vmes popravili kakšno napako kot so imeli prvi z USB ključki. Ne najdem pa nikjer dokončne rešitve tegale problema :meneni:


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 08 Jul 2009 22:09 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje
Uporabniški avatar

Prispevkov: 433
Kraj: Novo mesto
Katere kljuæke pa mate, jst ma 8gb in 16 gb od EMTEC-a pa zaenkrat jih zazna :020.gif:


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 09 Jul 2009 06:37 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje
Uporabniški avatar

Starost: 38
Prispevkov: 501
Kraj: Ljubljana
jetFlash 4GB
Z-cyber 128MB
Fujifilm 1GB
Kingston 1GB

Nekaj časa nazaj je delalo vse, potem včeraj do updajta nič zdej pa vem da Fujifilm spet dela ostale pa še nisem probal.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 09 Jul 2009 08:07 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje
Uporabniški avatar

Starost: 34
Prispevkov: 627
Kraj: Dravograd
Na UK forumu imajo en thread kako velike ključke še prepozna in z do 8Gb nima nobeden težav. 16Gb načeloma tudi deluje brez problema.

Sem pa zasledil na nemškem forumu, da si external hd-je gor priklapljajo na radio. 40Gb+ :zeko:


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 09 Jul 2009 11:29 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje
Uporabniški avatar

Starost: 38
Prispevkov: 501
Kraj: Ljubljana
Evo JetFlash 4GB mi tudi deluje, imam pa občutek da je zadnji update mal popravil predvajanje mp3-jev.
Prej ko sem imel na kluču veliko (preko 100kom) mi je vrtelo samo nekatere komade po 3x medtem ko nekateri niso nikoli prišli na vrsto.

No sedaj s popravkom mi predvaja vse po vrsti, ali je to popravil updejt ali pa so se resetirale nastavitve ;)

Sedaj deluje :042.gif:


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 14 Mar 2010 23:59 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice
Uporabniški avatar

Prispevkov: 145
Kraj: Sevnica
mkonci napisal/-a:
Evo JetFlash 4GB mi tudi deluje, imam pa občutek da je zadnji update mal popravil predvajanje mp3-jev.
Prej ko sem imel na kluču veliko (preko 100kom) mi je vrtelo samo nekatere komade po 3x medtem ko nekateri niso nikoli prišli na vrsto.

No sedaj s popravkom mi predvaja vse po vrsti, ali je to popravil updejt ali pa so se resetirale nastavitve ;)

Sedaj deluje :042.gif:


zanimivo da je isti problem pri meni :D


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 05 Apr 2010 20:23 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje
Uporabniški avatar

Starost: 38
Prispevkov: 501
Kraj: Ljubljana
Enkrat sem že dobil odgovor, seveda se nisem zapomnil kaj je magična beseda, zato lepo prosim ,če mi lahko kdo še enkrat napiše:
Kaj morem rečt, da mi bo blue&me spet normalno vrtel mp3-je, sedaj mi ponavlja stalno isti komad in jih morem ročno pomikat naprej :030.gif:

MAGIČNA BESEDA JE? ___________


Hvala!


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 05 Apr 2010 20:28 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 50
Kraj: Krško
A ni magična beseda prosim? :D

Drugače je pa REPEAT OFF.


Na vrh
 Profil  
 
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 36 prispevkov ]  Pojdi na stran 1, 2  Naslednja

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu

Išči za:
Pojdi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by DEVPPL Flash Games