Naslov prispevka: Volvota xc70II je zamenju xc70III :)
Objavljeno: 06 Avg 2016 21:18
stara sablja
Starost: 37 Prispevkov: 1953 Kraj: radeče
Imam novo poletno romanco...Volvo xc70 Na morju me je čisto prevzela, tak da sem jo moral kupit, ko sem prišel z dopusta....mogoče je krivo dalmatinsko podnebje...kdo ve Vglavnem Volvo xc70 d5 186Ks summum oprema letnik 2007...vse razen blis-a, ter šibedaha
_________________ ....gas u podn....
Zadnjič spremenil Bosty_23, dne 06 Apr 2019 19:59, skupaj popravljeno 4 krat.
Ko bo croma odpela svoje in ce bo moje financno stanje vzdrzno bo naslednji volvo. Nori avti z noro opremo in voznimi lastnostmi... Sicer nisem neki poznavalec ampak kot laik lahko zatrdim da je kvaliteta notranjosti mocno padla v obdobju zadnjih 10 let... Sploh tistim ki so v osnovi slabse opremljeni... Sem peljal s90 z full opremo dizla sam j... mast da jst z svojimi 75kg naslonim koleno na armaturo pa ze vse poka cvili... To me pa res mine... Se raj v yugotu pol peljem pa naj vse ropota... Naj ti sluzi in ne povzroca problemov.
men edino škripa zadnji rolo....zaenkrat....trenutno je volvo na čakalni listi za glavni servis z servisom menjalnika, to bo naslednji teden....potem pa nevem kaj bom z tremi avti...vrjetno bom audija prodal...sem se ga naveliču...pa nič se ne vozim z njim...dokler me spet kaj ne zagrabi. Ima pa volvo ogromen prtljažnik, višje se sedi, pa bolj je robusten od nemškega jajčka
Naslov prispevka: Re: Volvota xc70II je zamenju xc70III :)
Objavljeno: 30 Apr 2019 19:36
forum moj dom
Ti si še živ?
_________________ Imel sem Fiat Stilo, Marea, Brava, Punto, Bravo...ni da ni in pa tudi Alfa Romeo 159 1.9JTDM, 2.0JTDM, 3.2V6JTS in 1750TBi pa tudi 156 z busso motorjem....sam še Lancie nisem probal
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu