Dolgo časa se nisem nič oglasil, vmes pa sem imel kar nekaj dodatkov za Mini-ja, naročil smo izpušni kolektor supersprint, vzel sem malo rabljenega, ker je možakar prodajal dele, potem nov intercooler GRS, odmično newman, drugi ventil, da bolj enakomerno drži boost, navmes sem še menjal manšeto, pa ležaj, take malenkosti. Avto dela super, trenutno še ni mapiran in leti kot strela, sicer ,ko bo opravljen remap, bo zadeva še malo bolj konkretno šla, razlika prej in potem...hmmm preveč očitna.
Bolj smešno je kako se sedaj čuti špero po ovinkih, dejansko vem da jo imam notri, kar se prej ni toliko občutilo.
Dodal sem še DashDaq XL in zeitronix, ki mi na displayu prikazuje vse parametre, od intake air temp, do boosta, predvžiga, ...vse kar lahko prebere OBD, lahko si med vožnjo logiraš podatke, delas teste, bere napake ki jih javla obd, skratka top zadeva.
Nekaj malega sem poslikal, ker žal nimam toliko časa, naredil sem sicer kar nekaj posnetkov kako gre od 100-200 avto časi so bili različni nekje 13.8 do 14.7 zavsako sem glih tako pripeljal da sem prihaju na malo klanca, ampak nema veze glih za pokušino, prilagam video, žal ni neki super, ob priliki naredim veliko bolše vendar po mapiranju, ko bo še kar nekaj konjičev več..
Drugače zelo zadovoljen z avtom, dere se kot cestak in nekaj vmesnega med V6 motorjem, ne znam opisat zvoka, kateri ste me vidl ste tut slišal.
Za montažo je poskrbela ENIGMA IZ LJ. Komponente pa mi je zrihtal Big Boss iz mini kluba. Hvala vsem
Lep podzav vsem.
Video:
https://www.youtube.com/watch?v=dSHWFNp ... e=youtu.beSlike: