Ja navadni servis olja pri Cosmosu pa pride za komplet letnih gum pri Puntaklu...
330€ sta dala dva sodelavca za čist navadni mali redni servis...Saj so padli na glavo?! Potem ti pa avto spucajo( če želiš) in to še zaračunajo. Res bravo
Kolega, da tak denar pri Malgaju za veliki servis Passata 2009 2.0TDI...
Mene osebno omenjeni model BMW-ja ni prepričal, res pa je, da ga nisem veliko vozil, sem se pa ogromno vozil z njim na sovoznikovem sedežu.
Lega avta je dobra, sedeži so ok, če so te, ki jih imaš ti. Uni navadni so smešno brezvezni...Na ravni Fiat GP-ja...Sedi se povsem v podnu, razen če si dvigneš sedež, in je kar težje zlezt ven iz avta, zato me preseneča da ti je ok, čeprav maš hernijo.
Me pa 100% ravnodušnega pusti armatura, ki je precej dolgočasna. Pa še tisto neposrečeno oranžno ostvetljavo ima (isto kot navaden GP

)
Menjalnik pri ročnih pa je tudi blesav, čisto pretrd, in vsak najmanjši zobniček v menjalniku čutiš na njemu...
Sam sem bil prepričan, da so to boljši stroji in sem vedno tudi rahlo pogledoval k njim, predvsem zaradi zadnjega pogona, z željo po driftanju, ter solidni motorizaciji, (proklet fiat, in njegovi mlinčki)...sodil sem po stričevem e30 325Xi, ki ga je imel pred 15 leti in sem ga tu in tam malce peljal (takrat še brez izpita

), potem pa sem nažalost sedel v enega (e9×) in se z njim peljal...
Koliko letno narediš z njim?