|
Neodgovorjeni prispevki | Poglej aktivne teme
Avtor |
Sporočilo |
igor26
|
Naslov prispevka: seicento sporting-yello&black - zamenjala ga AR 156 2.4 JTD Objavljeno: 11 Mar 2013 12:08 |
|
|
_________________ saj ni pomembno kater kater avto vozim,pomembno da je italjan
Zadnjič spremenil igor26, dne 24 Maj 2014 13:35, skupaj popravljeno 1 krat.
|
|
Na vrh |
|
 |
DreAmeR
|
Naslov prispevka: Re: seicento sporting-yello&black Objavljeno: 11 Mar 2013 12:20 |
|
Starost: 26 Prispevkov: 2813 Kraj: Travnik (Cerkno)
|
teli črni detajli mu pasejo kot ata na mamo.!  Edin pragove bi za moj okus dal dol.. drgac pa izgleda 1A.! 
|
 |
igor26
|
Naslov prispevka: Re: seicento sporting-yello&black Objavljeno: 11 Mar 2013 13:21 |
|
|
hvala. pragovi so že bili ko sem ga kupil,tako da naj kar ostanejo.
|
|
Na vrh |
|
 |
ZoRkO
|
Naslov prispevka: Re: seicento sporting-yello&black Objavljeno: 11 Mar 2013 13:59 |
|
 |
sam menja žarnice |
 |
Starost: 30 Prispevkov: 211 Kraj: Ljubljna
|
men pa kr so k ušeč tile pragovi . Drgač pa lep avto velik varnih km 
|
|
Na vrh |
|
 |
dejan84
|
Naslov prispevka: Re: seicento sporting-yello&black Objavljeno: 11 Mar 2013 20:51 |
|
 |
Broohy ® |
 |
Starost: 35 Prispevkov: 6625 Kraj: povsodmejdost :)
|
Zakaj novo temo za isti avto???
|
|
Na vrh |
|
 |
igor26
|
Naslov prispevka: Re: seicento sporting-yello&black Objavljeno: 11 Mar 2013 22:46 |
|
|
dejan84 napisal/-a: Zakaj novo temo za isti avto??? ker prejšne ni več kar nekaj časa
|
|
Na vrh |
|
 |
strajnarR
|
Naslov prispevka: Re: seicento sporting-yello&black Objavljeno: 11 Mar 2013 23:07 |
|
Starost: 28 Prispevkov: 510 Kraj: Dolenjska
|
Fini avtek 
_________________ 2009 Bravo T-jet Sport
|
|
Na vrh |
|
 |
Agressor
|
Naslov prispevka: Re: seicento sporting-yello&black Objavljeno: 12 Mar 2013 08:33 |
|
 |
Fix It Again, Tilen |
 |
|
sej že veš kaj mi ni všeč... Drugače pa felne so to zimske al že letne? Ker je bil prejšnji komplet lepši...
_________________ //// FIAT - Sembra fatta per me, sembra fatta per tu.
|
|
Na vrh |
|
 |
DreAmeR
|
Naslov prispevka: Re: seicento sporting-yello&black Objavljeno: 12 Mar 2013 08:50 |
|
|
A to ti vse ledice svetijo spredi.? 
|
 |
igor26
|
Naslov prispevka: Re: seicento sporting-yello&black Objavljeno: 12 Mar 2013 12:12 |
|
|
Agressor napisal/-a: sej že veš kaj mi ni všeč... Drugače pa felne so to zimske al že letne? Ker je bil prejšnji komplet lepši... letne 13col,ker sem tiste prodal
|
|
Na vrh |
|
 |
igor26
|
Naslov prispevka: Re: seicento sporting-yello&black Objavljeno: 12 Mar 2013 12:13 |
|
|
DreAmeR napisal/-a: A to ti vse ledice svetijo spredi.?  če ne bi svetile,ne bi bile gor 
|
|
Na vrh |
|
 |
DreAmeR
|
Naslov prispevka: Re: seicento sporting-yello&black Objavljeno: 12 Mar 2013 17:04 |
|
|
igor26 napisal/-a: DreAmeR napisal/-a: A to ti vse ledice svetijo spredi.?  če ne bi svetile,ne bi bile gor  Hujs kot od Bozicka sani  hehe
|
 |
igor26
|
Naslov prispevka: Re: seicento sporting-yello&black Objavljeno: 20 Mar 2013 20:30 |
|
|
prodajem platišča,ki so na avtu. če koga zanimajo,naj mi javi. v račun pa vzamem tudi jeklena platišča 14col 6J
|
|
Na vrh |
|
 |
DreAmeR
|
Naslov prispevka: Re: seicento sporting-yello&black Objavljeno: 20 Mar 2013 21:00 |
|
|
igor26 napisal/-a: prodajem platišča,ki so na avtu. če koga zanimajo,naj mi javi. v račun pa vzamem tudi jeklena platišča 14col 6J Piši na ZS, kolk hočeš za njih.! Pa kakšne gume maš gor..
|
 |
igor26
|
Naslov prispevka: Re: seicento sporting-yello&black Objavljeno: 22 Mar 2013 21:19 |
|
|
|
|
Na vrh |
|
 |
Agressor
|
Naslov prispevka: Re: seicento sporting-yello&black Objavljeno: 22 Mar 2013 22:36 |
|
 |
Fix It Again, Tilen |
 |
|
kje si to dobil?
_________________ //// FIAT - Sembra fatta per me, sembra fatta per tu.
|
|
Na vrh |
|
 |
igor26
|
Naslov prispevka: Re: seicento sporting-yello&black Objavljeno: 23 Mar 2013 00:02 |
|
|
Agressor napisal/-a: kje si to dobil? ko se nekaj dolgo išče,vse se najde. na avto.net
|
|
Na vrh |
|
 |
igor26
|
Naslov prispevka: Re: seicento sporting-yello&black Objavljeno: 03 Apr 2013 11:56 |
|
|
no,danes sem se malo bol zagledal v prevožene kilometre in opazim,da še jurja naredim pa bo 30.000 narejenih odkar je pri meni leto in pol  in razen rednega servisa,menjave termostata in enega kabla svečke,drugih problemov ni bilo 
|
|
Na vrh |
|
 |
igor26
|
Naslov prispevka: Re: seicento sporting-yello&black Objavljeno: 05 Apr 2013 21:43 |
|
|
|
|
Na vrh |
|
 |
_B3yBo_
|
Naslov prispevka: Re: seicento sporting-yello&black Objavljeno: 05 Apr 2013 23:09 |
|
 |
clean,podn,rob,DOJČE ® |
 |
Starost: 31 Prispevkov: 3723 Kraj: vrhnika
|
kire gume bos gor dv? k gledam ni neke izbire v 175/50/14 
_________________ Nedaj boze rata i Fiata! Enkrat Fiat, nikoli več Fiat!!!
|
|
Na vrh |
|
 |
Kdo je na strani |
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost |
|
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
|
|
|