@pero Tudi sam se vrgel oko na ds3 racing. Ampak slabih 10.000€ (nekaj takega) več, mi pa racing ni vreden. Poleg tega se mi je takrat za nakup že kar mudilo in si nisem želel še dodatnega 3 mesečnega čakanja. Pa tudi teh 155 KM ne gre tako slabo

@technoboy Pelje se v redu. Če je ravno seba omenjal Mitota bom rekel tako - zdi se mi trši kot Mito (170 konjska verzija), a mehkejši kot Abarth 500 (160 konjska različica). Sicer pa so to še vedno povsem normalni avtomobili za vsak dan in glede na to, da moči in nasploh zmogljivosti avtomobila normalni vozniki sploh ne izkoristimo, oziroma se večino časa prevozimo normalno, mora avto vseeno biti predvsem udoben. Sicer pa ni noben problem kakšen ovinek odpeljati hitreje.
@seba Sicer nevem kako bi se avto odrezal na progi ampak kolikor mi je ostalo v spominu je šel Mito z 170 konji, v dynamic načinu zelo dobro. Če se sedaj spominjam se mi zdi da je bil bolj poskočen, a je res, da sem se sedaj ds3-ja že navadil in da je že nekaj časa preteklo od takrat.
Sem pa takrat izbiral med 500 abarth, Mito-om in ds3-jem. Žal takega abartha, kot sem ga iskal nisem našel, če pa že, pa je bil predrag, prav tako je bil Mito z tako opremo predrag in ostalo je samo še to. Na nakoncu sem dobil (se mi zdi) dober popust, tako da sem zelo zadovoljen.