|
Neodgovorjeni prispevki | Poglej aktivne teme
Avtor |
Sporočilo |
stench
|
Naslov prispevka: Stench Freude am fahren BMW E90 320d Objavljeno: 28 Nov 2011 00:31 |
|
Starost: 36 Prispevkov: 5410 Kraj: bilo kuda, kiki svuda
|
Evo, bravo je dobil naslednika. e90 320d od drugega lastnika, prevoženih ima 139 tisoč km in potrjeno servisno. Zunaj ima nekaj prask, noter pa je dejansko kot nov. Iskal sem ga kar nekaj časa in mislim da sem dobro zadel. Od opreme ima vse kar sem si želel, pogrešam le PDC in tempomat. Vožnja je superiorna, čeprav ga še niti nisem prav vozil, o sedežih samo dobro. Tako da sem čisto navdušen Še slikce    
|
 |
alesdrolec
|
Naslov prispevka: Re: Stench Freude am fahren BMW E90 320d Objavljeno: 28 Nov 2011 06:24 |
|
Starost: 27 Prispevkov: 3656 Kraj: Kamnik
|
tole bo pa velika sprememba v vpžnji  naj ti dolgo in dobro služi
_________________ If you can't fix it with duct tape, you are not using enough duct tape.
|
|
Na vrh |
|
 |
fico1981
|
Naslov prispevka: Re: Stench Freude am fahren BMW E90 320d Objavljeno: 28 Nov 2011 08:33 |
|
 |
forum moj dom |
 |
|
ooooooo welcomw to the club  naj ti dobro služi........
_________________ fičo je še vedno zakon
|
|
Na vrh |
|
 |
stench
|
Naslov prispevka: Re: Stench Freude am fahren BMW E90 320d Objavljeno: 28 Nov 2011 10:24 |
|
|
Fičo, pa kaj je to da gremo fiat fahrerji na bmw  Če bo še tako dobro delal kot zgleda, bo zmaga hvala 
|
 |
fico1981
|
Naslov prispevka: Re: Stench Freude am fahren BMW E90 320d Objavljeno: 28 Nov 2011 10:35 |
|
 |
forum moj dom |
 |
|
stench napisal/-a: Fičo, pa kaj je to da gremo fiat fahrerji na bmw  Če bo še tako dobro delal kot zgleda, bo zmaga hvala  sva preskočila alfo pa direkt na BMW pristala  sam od opreme ti pa manjkata dve kr zelo praktični zadevi..... jst jih močno pogrešam v ostalih dveh avtomobilih, predvsem tempomat 
|
|
Na vrh |
|
 |
dejan84
|
Naslov prispevka: Re: Stench Freude am fahren BMW E90 320d Objavljeno: 28 Nov 2011 10:48 |
|
 |
Broohy ® |
 |
Starost: 35 Prispevkov: 6625 Kraj: povsodmejdost :)
|
A zdej sam še jst drvarnico italijansko vozim? Stench - 
|
|
Na vrh |
|
 |
pero
|
Naslov prispevka: Re: Stench Freude am fahren BMW E90 320d Objavljeno: 28 Nov 2011 12:44 |
|
Starost: 41 Prispevkov: 1114 Kraj: Cerklje
|
dejan84 napisal/-a: A zdej sam še jst drvarnico italijansko vozim? Stench -  ne 
|
|
Na vrh |
|
 |
stench
|
Naslov prispevka: Re: Stench Freude am fahren BMW E90 320d Objavljeno: 28 Nov 2011 12:57 |
|
|
Ta dva kosa sta kar pomembna, samo ni pa da bi zdej avto spustil zaradi tega ker mu to manjka. Tempomat se lahko montira naknadno brez nekega res večjega stroška. PDC pa moram smislit eno aftermarket verzijo, ki zgleda isto kot original. Sem se že menil in se da dobit. @Dejan: zdej kot ugleden dohtar boš mogu presedlat na X5 Hvala 
|
 |
seba
|
Naslov prispevka: Re: Stench Freude am fahren BMW E90 320d Objavljeno: 28 Nov 2011 14:43 |
|
 |
taxi driver |
Starost: 37 Prispevkov: 2353 Kraj: ljubljana
|
moram rečt da si kupil avto, kateri ti bo verjetno bolje služil kot fiat, samo kar se tiče pa vizualno mi je pa dolgočasen zunaj, not pa sploh. Je pa BMW  , v glavnem upam da ti bo čimbolje služil ps uroš, res se ne spodobi da imaš naziv podpredsednika, voziš pa bmw  pa brez zamere
|
|
Na vrh |
|
 |
Čare
|
Naslov prispevka: Re: Stench Freude am fahren BMW E90 320d Objavljeno: 28 Nov 2011 15:42 |
|
Starost: 39 Prispevkov: 9212 Kraj: ljubljana
|
Prot bravotu je tole barvna televizija sam za moje pojme je to premajhen avto.Naj ti dobro služi.
_________________ Ne morem verjet kok sranja lahko naredi ena smrkla
|
|
Na vrh |
|
 |
stench
|
Naslov prispevka: Re: Stench Freude am fahren BMW E90 320d Objavljeno: 28 Nov 2011 16:49 |
|
|
Hvala fantje @Seba: Meni se pa ne vidi dolgočasen, prav nasprotno. znotraj pač klasika in eleganca. @Čare: lol, barvni TV Majhen, če mi je bil bravo dosti velk, bo ta tudi. Sem tudi če dam muziko iz bravota, bo še vedno v gepeku prostora za potovalko in dva ruzaka.  v bravotu je bilo samo za dve mareli
|
 |
_B3yBo_
|
Naslov prispevka: Re: Stench Freude am fahren BMW E90 320d Objavljeno: 28 Nov 2011 17:20 |
|
 |
clean,podn,rob,DOJČE ® |
 |
Starost: 31 Prispevkov: 3723 Kraj: vrhnika
|
evo pa si presaltal na avto tempomat sem videl v eni temi si pisal....mene je prisel cca 200€. 80 rocka pa tri ure dela
_________________ Nedaj boze rata i Fiata! Enkrat Fiat, nikoli več Fiat!!!
|
|
Na vrh |
|
 |
fico1981
|
Naslov prispevka: Re: Stench Freude am fahren BMW E90 320d Objavljeno: 29 Nov 2011 09:11 |
|
 |
forum moj dom |
 |
|
seba napisal/-a: moram rečt da si kupil avto, kateri ti bo verjetno bolje služil kot fiat, samo kar se tiče pa vizualno mi je pa dolgočasen zunaj, not pa sploh. Je pa BMW  , v glavnem upam da ti bo čimbolje služil ps uroš, res se ne spodobi da imaš naziv podpredsednika, voziš pa bmw  pa brez zamere še vedno rad sodelujem v klubu in me to da ne vozim fiata ne moti nič, tudi tiste ki so me podprli ne....  , sicer je pa služben avto fiat tko da.... tko da....... stench kaj pa PDC od kazga razbitga????? pa ja nauš dajau muske tle not no 
|
|
Na vrh |
|
 |
stench
|
Naslov prispevka: Re: Stench Freude am fahren BMW E90 320d Objavljeno: 29 Nov 2011 11:44 |
|
|
Fičo, prvo moraš slišat to žalost od radija (ki niti MP3jev ne bere) in zvočnikov, mislim da muziko v bravotu si slišal. Tako da potem boš razumel, zakaj bi rad menjal muziko. PDC od razbitega je tudi možnost samo kolko sem že nekaj bral naknadna vgradnja original PDCja ni poceni. Nevem bomo vidli sej se bom navadil, še vsakega sem se 
|
 |
NejcZ
|
Naslov prispevka: Re: Stench Freude am fahren BMW E90 320d Objavljeno: 29 Nov 2011 11:46 |
|
|
To je žalostno kaka ozvočenja majo nekateri avti serijsko res. Po drugi strani pa naprimer moj Stilo original igra zelo zelo dobro, pravtako je moj prejšnji Clio igral odlično. Mogoče je kaka fora v opremi za azlična ozvočenja? Sicer pa dober avto,dolgočasen, ampak vseeno dober. Srečno vožnjo 
|
|
Na vrh |
|
 |
fico1981
|
Naslov prispevka: Re: Stench Freude am fahren BMW E90 320d Objavljeno: 29 Nov 2011 11:49 |
|
 |
forum moj dom |
 |
|
stench napisal/-a: Fičo, prvo moraš slišat to žalost od radija (ki niti MP3jev ne bere) in zvočnikov, mislim da muziko v bravotu si slišal. Tako da potem boš razumel, zakaj bi rad menjal muziko. PDC od razbitega je tudi možnost samo kolko sem že nekaj bral naknadna vgradnja original PDCja ni poceni. Nevem bomo vidli sej se bom navadil, še vsakega sem se  aja sm pozabu da ni šestak  ha ha ha sej pr men tut ozvočenje bl tko tko... mam pa vsaj umesnik za usb in je muske ulllllaalalalalal to sm tut jst pogruntu da naknadna vgradnja orginal opreme ni pocen.....
|
|
Na vrh |
|
 |
Čare
|
Naslov prispevka: Re: Stench Freude am fahren BMW E90 320d Objavljeno: 29 Nov 2011 15:54 |
|
Starost: 39 Prispevkov: 9212 Kraj: ljubljana
|
Izdajalci,marš na propeler forum!! P.S. da ne bo kake zamere slučajno.
_________________ Ne morem verjet kok sranja lahko naredi ena smrkla
|
|
Na vrh |
|
 |
stench
|
Naslov prispevka: Re: Stench Freude am fahren BMW E90 320d Objavljeno: 29 Nov 2011 17:48 |
|
|
ni panike Čare  Sej ti boš tudi nekega dne evoliral na višjo raven Fičo, šestak pa nažalost ni
Zadnjič spremenil stench, dne 29 Nov 2011 23:10, skupaj popravljeno 1 krat.
|
|
Na vrh |
|
 |
_Xplod_
|
Naslov prispevka: Re: Stench Freude am fahren BMW E90 320d Objavljeno: 29 Nov 2011 18:49 |
|
Starost: 32 Prispevkov: 2289 Kraj: Goričko
|
bravo stench! lep je, naj ti služi kak more!! 
|
 |
T5t
|
Naslov prispevka: Re: Stench Freude am fahren BMW E90 320d Objavljeno: 29 Nov 2011 19:34 |
|
Starost: 31 Prispevkov: 1151 Kraj: Vipava
|
čestitke  res je lep
Na vrh |
|
 |
Kdo je na strani |
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov |
|
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
|
|
|