Fiat klub Slovenija
https://www.fiat-klub.si/forum/

Klubska stran in forum
https://www.fiat-klub.si/forum/viewtopic.php?f=30&t=861
Stran 17 od 19

Avtor:  Anonymous [ 24 Nov 2008 17:54 ]
Naslov prispevka: 

seba napisal/-a:
js mam pa problem, ker se moram vsakič na novo prijavit. Kaj bi lahko bil vzrok? Imam mozzilo

mene tud to doma j..., pa lohk vedn označim uno avtomatski vstop al kwa je ži, medtem ko pa na šihtu mi ni treba pa mam tud explorerja, sm dvoklik v polje kjer je nick treba vpisat pa sm ži notr

Avtor:  _Dejan_ [ 24 Nov 2008 17:55 ]
Naslov prispevka: 

Meni z mozzilo povsod dela ok.
Poizkusite pobrisati piškotke.

Avtor:  Anonymous [ 24 Nov 2008 18:00 ]
Naslov prispevka: 

sm tud to zdele lih naredu pa isti šmorn

Avtor:  seba [ 24 Nov 2008 18:13 ]
Naslov prispevka: 

no pa še tuki pišem, če mogoče kdo ve zakaj se morm vsakič vpisat na novo. mam mozzilo
ps sej bi lahko premaknil vrašanje ;P

Avtor:  RaDoS [ 25 Nov 2008 00:53 ]
Naslov prispevka: 

vklopi cookije pa shrani si uporabniško ime in geslo pa se ti ne bo treba vsakič vpisovati

Avtor:  seba [ 20 Mar 2009 21:27 ]
Naslov prispevka: 

mene pa zanima za kaj ta forum tok šteka, pa imam hitro linijo, samo sem že večkrat opazil da forum nekaj serje. Prosim za odgovor, hvala

Avtor:  Maverick [ 20 Mar 2009 22:05 ]
Naslov prispevka: 

seba napisal/-a:
mene pa zanima za kaj ta forum tok šteka, pa imam hitro linijo, samo sem že večkrat opazil da forum nekaj serje. Prosim za odgovor, hvala


Meni forum deluje povsem normalno, tako da ne vem, kaj bi bilo pri tebi narobe... Glede na to, da se nihče drug ni oglasil, da bi imel v zadnjem času kaj težav s forumom, bo verjetno težava pri tebi oziroma tvoji povezavi ali z računalnikom.

Ti pa svetujem, da pošlješ ZS _Dejan_-u in mu v njem konkretno napišeš, v čem je težava.

Avtor:  grobar04 [ 20 Mar 2009 22:24 ]
Naslov prispevka: 

lahko da je problem pri tebi, da imaš v ozadju kaj in še veš ne in ti pobira zraven, lahko pa da je težava pri gostitelju, kar je pa povsem mogoče, saj tudi sam občasno opazim, da se vse ustavi, ampak za to je lahko veliko faktorjev

Avtor:  Veron [ 20 Mar 2009 22:42 ]
Naslov prispevka: 

Meni tudi tale fiat-klub.si počasi odpira občasno, v istem času pa mi ostale strani odpira povsem normalno, tako da ni problem pri meni.

Avtor:  seba [ 21 Mar 2009 10:18 ]
Naslov prispevka: 

ja sej pri meni tudi ostale strani normalno delajo takrat

Avtor:  Fiat Tipo [ 21 Mar 2009 12:43 ]
Naslov prispevka: 

No isti problem imam trenutno sam . Vsako stran na Fiat forumu mi odpira približno pol minute, medtem ko ostalo dela vse normalno.

popravljeno. Dobre 5 minut za tem ko sem napisal to sporočilo ¸dela stran spet brez problema.

Avtor:  _Dejan_ [ 21 Mar 2009 14:31 ]
Naslov prispevka: 

Danes tudi sam opažam da počasi dela... Preverjamo težavo...
Lahko se zgodi da bo forum par minut v izpadu...
Za razmevanje se vam v naprej zahvaljujem.

LP, _Dejan_

Avtor:  Maverick [ 21 Mar 2009 22:08 ]
Naslov prispevka: 

V zvezi s slabo odzivnostjo strežnika smo od našega gostitelja dobili naslednje pojasnilo o možnih odpravah "počasnosti"...

Citiram:
Spoštovani.

Tega ni mogoče odpraviti ker je to normalno kadar se izvajajo backupi tedenski in dnevni skupaj v enem dnevu.

LP.

Gorazd Majcenovic
-----------------------------
Hostko Podpora
http://www.hostko.si

Avtor:  _Dejan_ [ 21 Mar 2009 22:19 ]
Naslov prispevka: 

Ja sej backupi se ne delajo cel dan :D
Sedaj je forum in ostalo na strežniku obupno počasi.
V Cpanel me je logiralo 2 minuti...
V glavnem neka težava je v strežniku... Grem za vsak slučaj backup narest če bo vse skupi crknilo :D

Avtor:  grobar04 [ 21 Mar 2009 22:44 ]
Naslov prispevka: 

ja js pred nekaj minutam sploh nisem do foruma pršu, glede backupa pa mislem, da je to kar standardn odgovor :D

Avtor:  Maverick [ 22 Mar 2009 12:12 ]
Naslov prispevka: 

_Dejan_ napisal/-a:
Ja sej backupi se ne delajo cel dan :D
Sedaj je forum in ostalo na strežniku obupno počasi.
V Cpanel me je logiralo 2 minuti...
V glavnem neka težava je v strežniku... Grem za vsak slučaj backup narest če bo vse skupi crknilo :D


Še en odgovor:

Citiram:
Spoštovani.

Delamo na tem skupaj s cPanel skupino in se zavedamo da je upočasnjeno delovanje vendar trenutno ni nobene rešitve. V prihodnjih 2 mesecih bomo objavili novo rešitev glede backupov ki pa bo zamenjala ta sedanji način v celoti in takšne počasnosti ne bo.

LP.

Gorazd Majcenovic
-----------------------------
Hostko Podpora
http://www.hostko.si

Avtor:  Anonymous [ 03 Apr 2009 22:04 ]
Naslov prispevka: 

nekaj me zanima, kolikor sem opazil je to mogoče, ali pa samo za določene, da se uporabniku menja uporabniško ime oz. nick, pri tem pa mu ostane prejšnjo število postov?

Avtor:  stench [ 03 Apr 2009 23:35 ]
Naslov prispevka: 

Še vsak, ki je prosl je væasih to dobil, zdej pa nevem kako je

Avtor:  sunkec [ 03 Apr 2009 23:37 ]
Naslov prispevka: 

stench napisal/-a:
Še vsak, ki je prosl je væasih to dobil, zdej pa nevem kako je


ravno ne dolgo nazaj so picopeku to rekl da je nemogoce

Avtor:  black [ 03 Apr 2009 23:46 ]
Naslov prispevka: 

Verjetno je mogoče,če je tukaj kaj enakopravnosti.

Stran 17 od 19 Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/