## Ker je preveč partnerjev za naložit uporabimo random funkcijo da sprostimo breme strežnika, da ne nalaga vseh slik partnerjev
$polovica = array();
$polovica[0] = 1;
$polovica[1] = 2;
shuffle($polovica);
If ($polovica[0] == 1) {
?>
pokaže na začetku filmčka nima BMW motorja ima Vtec, hondini motorji pa grejo do 9000 obratov _________________ Kupu avto, umru od lakote...
Vgradil LPG, še zmiraj lačen...
Objavljeno: Pon Feb 01, 2010 12:19 pm Naslov sporočila:
kitjaski čapci... bmw, adidas,... potem pa s2000 motor , m-technik odbijači, pa ena preklasta bejba ki stoji kot da je iz gugalnice lih stopila... pa rodeo style... _________________ Izvinite mome kolegi... on je majmun pa ne pozna..
Objavljeno: Pon Feb 01, 2010 10:04 pm Naslov sporočila:
pa z železno lopato.. po avtu omg _________________
Kako so slovenci pametni ko govorijo kako zanič so It. avtomobili, ko govorimo o prestižu in najhitreješem avtomobilu pa se najprej spomnijo na le te.
no evo to je lep primerek mojega soseda za vse kar dela si vzame čaaaaaaaasa še pa še, najbl pa to k odreže sneg točn za lopato pa ga potem odnese čez ograjo, jao res da takoj me je na soseda spouno _________________ _________________
Nekaj več o mojem avtu
.
Objavljeno: Tor Feb 02, 2010 9:40 pm Naslov sporočila:
A bodo začeli z serijsko proizvodnjo? _________________ To enjoy the future you must respect the past!
Ne vozi hitreje kot tvoj angel varuh lahko leti!
THE GODS MADE HEAVY METAL!
Avto narejen iz lesa!!! Naredil ga je slovenec kar je se tako bolj zanimivo, sicer se gre za mercedesa ampak pozvodzje in motor od fijata, vec pa si sami poglejte _________________ интересное
Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas Pojdi na stran Prejšnja1, 2, 3 ... 88, 89, 90 ... 97, 98, 99Naslednja
Stran 89 od 99
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne ne moreš urejati tem v forumu