domov
AVTOLIČARSTVO Marko Šantelj

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Fiat klub Slovenija Seznam forumov -> Ponudba klubskih partnerjev
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Italiano
forum moj dom
forum moj dom

Član kluba: Član kluba:DA
Starost: 35
Kraj: Ljubljana

1999 Fiat Bravo HGT

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 18, 2007 12:29 pm    Naslov sporočila: AVTOLIČARSTVO Marko Šantelj Odgovori s citatom

Predstavljamo vam novega klubskega partnerja Marka Šantlja iz Šmihela pod Nanosom, ki bo za naš klub opravljal ličarske storitve. Na že sicer ugodne cene nudi članom kluba 10 % popust na storitve. Za referenco lahko omenim moj avto, ki ga je po mojem mnenju odlično prebarval.

- nič mi ni všeč -

Audi S3

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 18, 2007 12:47 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

dodal bi tudi sam pohvalo za barvanje "the bravota"...

038

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mačk
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Starost: 21
Kraj: Postojna

1993 fiat uno turbo i.e.

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 18, 2007 2:41 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

tud jst se strinjam s tem, da je mojster kar se tiče barvanja, ker ga osebnu zelu dobru poznam
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
RaDoS
stara sablja
stara sablja

Starost: 28

2009 KIA ProCee'd 1.6 CRDI TX sport

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 18, 2007 3:47 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

glede na to da si mi ga že enkrat predlagal mile se bom res enkrat mogu oglasit pri njem da še mojo težavico poštima...

iščem enga kvalitetnega ličarja...pa postojna tut ni tok daleč....
Postojna-Big Village
Postojna-Big Village

Starost: 25

1999 Alfa Romeo 145 2.0 Quadrifoglio

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 18, 2007 6:20 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

popolnoma se strinjam z mačkm

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
Snoj Roman
sam menja žarnice
sam menja žarnice

Kraj: ljubljana

2001 fiat brava

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 11, 2007 8:01 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

no potem ga mislim pa tudi sam obiskat,če je tako dober kot pravite
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
AVTOLIČARSTVO ŠANTELJ
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Kraj: ŠMIHEL

1997 FIAT SCUDO

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 27, 2007 11:44 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Malo z zamudo hvala za pohvale.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
sunkec
Fiat Romeo 271

Starost: 22
Kraj: Logatec

2005 Fiat Stilo

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 20, 2008 10:46 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

morm prpelat avto, imam ga polovico za strihnt 002 da vidmo kaj se lahko kej zmenmo, pa se dost bliz je
podpredsednik kluba
podpredsednik kluba

Član kluba: Član kluba:DA
Starost: 36

2006 Fiat Stilo 1.4 16V MW 6 speed

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 06, 2009 9:56 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

MRZLY je napisal/a:
Jaz se bom najverjetneje odloču da bom avto barval pri Marko Šantelj-u (tisti ki je Italianotu barval avto)....izven Postojne

Za 1/3 avta mi bo računal 400€ s tem da bo zgladil vse prehode...., meni se zdi cena ugodna edino oddaljenost od mene je mal problem.....
Zadnje cajte je pri njemu tudi problem ker je zelo zelo zaposlen z barvanjem Opel avtov (namreč mi je rekel da ima za 2 mesca vnaprej rezervirane avte 018 )

BTW se lahko z avtom furaš po cesti če je na pol pobrušen???

trenutno največ vpisov pri Stilotih
Fiat Klub 2.Piknik Postojna 28.8.2010 SLIKE - KLIKNI ME!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
RaDoS
stara sablja
stara sablja

2009 KIA ProCee'd 1.6 CRDI TX sport

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 06, 2009 11:00 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

če ni pobrušenga več kot 40% avta potem se za moje pojme lahko voziš s takim avtom ....
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Fiat klub Slovenija Seznam forumov -> Ponudba klubskih partnerjev Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne ne moreš urejati tem v forumu
 / 
Zimske - Letno-zimske - Letne gume