MRZLY napisal/-a:
V daljni prihodnosti (spomladi), sem se odločil da bi raje mehansko nadgradil avto, kot pa lepotno, tako da bi si rad predelal bremze na Brembo.
od Alfe 166Super ki imajo gigantske Brembo čeljusti.
Najbolj me moti to dejstvo da so te čeljusti narejene za 320mm diske, največje kar jih pa delajo za Coupeje so pa 305mm.
Namreč mogoče bom imel kupit te čeljusti za smešno ceno.....u bistvu zato ker se sploh ne prodajajo, sploh pa ne v sloveniji,...
tak hudo gigaaaaaaaantske pa spet niso, so pa 4 batne.
diske lahko das 305mm, potrebujes le distancnike oz nosilce celjusti in zmontiras. problem je naret distancnike oz jih najt. in ja... normalni vozniki ne iscejo teh celjusti, razni predelovalci avtov ter dregerji jih pa kr iscejo.
sicer pa nevem zakaj bos zmetal dnarja ven in se spuscal v to predelavo? mislim da ne dirkas vsak dan z avtom ali se motim? sem imel priloznost sprobat te zavore in moram rect da so bomba, raje nabavi nove bolse diske ter ploscice kake dimenzij imas gor. ker konc koncev vsaka guma prej spusti kot pa bremze.
za 36o€ ti pa jas prodam plug&play... bremboti iz lancie kappe (identicni alfinim), 2x distancnik, 4x ploscice, 2x disk 4x98 razmak... diski in ploscice skoraj novi. na diskih se ne pozna niti rob.