domov
moj puntek
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Fiat klub Slovenija Seznam forumov -> Avtomobili Uporabnikov
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
beli puntek
sam menja žarnice
sam menja žarnice

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 09, 2009 1:20 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

nene hauba kr ostane meni je col zato jo mam gor avto pa rihtam zase ne pa za druge men je tak ušeč če bi rihtal za druge potem bi rabil 100 takih avtou ker bi vsak rad drugačn odbijač pa haubo pa felge... avto se rihta za sebe za druge so pa sm komentarji sori sm tako je moje menje 001
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
abarth
Član UO kluba
Član UO kluba

Član kluba: Član kluba:DA
Starost: 34
Kraj: Ljubljana

2004 fiat stilo jtd mw

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 09, 2009 1:53 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

beli puntek je napisal/a:
nene hauba kr ostane meni je col zato jo mam gor avto pa rihtam zase ne pa za druge men je tak ušeč če bi rihtal za druge potem bi rabil 100 takih avtou ker bi vsak rad drugačn odbijač pa haubo pa felge... avto se rihta za sebe za druge so pa sm komentarji sori sm tako je moje menje 001

Lepo povedano 001
Syor
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Starost: 21
Kraj: Vrhnika

1997 Fiat Bravo

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 09, 2009 7:41 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ta pa je lep =) matr se mi pa dopade.barvo pust belo, k ga seka s kombinacijo crnih šip,obrob pa zatemnjenih luci, drgac pa ce spremenis barvo gres sam na občino al pa tja k si registriru pa spremenis stevilko barve,placas samo novo prometno...drgac pa zelo lep avto

gj 003
Nazaj na vrh
AšKo
sam menja žarnice
sam menja žarnice

Kraj: Krško

1997 Punto mk 1

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 27, 2009 2:22 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

tale se pa neki cajta po naših koncih vozu...amm ka une prejšnje luči si prodav..drgač pa punto zelo lep 001 nej ti dobr služi
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo AIM - AOL Instant - naslov MSN Messenger - naslov
beli puntek
sam menja žarnice
sam menja žarnice

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 27, 2009 2:24 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ne luči nism prodau ja prejšni lastnik je biu iz brežic loh se bi gdaj dubl z avteki ane da kako rečemo
Nazaj na vrh
AšKo
sam menja žarnice
sam menja žarnice

1997 Punto mk 1

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 27, 2009 2:29 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jih prodaš? sem interesent..ja lahk bi se dobil kdaj na kakem kafetu..iz kod si pa ti?
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo AIM - AOL Instant - naslov MSN Messenger - naslov
beli puntek
sam menja žarnice
sam menja žarnice

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 27, 2009 2:32 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jst sm tuki bliz kočevja ja loh se zmenva ni panike ti jih prodam za kako ugodno ceno k je glih ta recesija hehehe
Nazaj na vrh
AšKo
sam menja žarnice
sam menja žarnice

1997 Punto mk 1

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 27, 2009 2:43 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

no lej napiš na ZS kok češ met..jst bom pa un načrt probu poiskat...pa se pišema
beli puntek
sam menja žarnice
sam menja žarnice

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 10, 2010 11:25 am    Naslov sporočila: oj Odgovori s citatom

no da nebote mislili da se nič ne dela učeri namonteru števc z obrati in z belo podlago z modro osvetlitvijo in namonteru panele.slikce pride popoldn 001
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Fiat klub Slovenija Seznam forumov -> Avtomobili Uporabnikov Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne ne moreš urejati tem v forumu
 / 
Zimske - Letno-zimske - Letne gume