| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
beli punteksam menja žarnice
|
Objavljeno: Sre Sep 09, 2009 1:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
nene hauba kr ostane meni je col zato jo mam gor avto pa rihtam zase ne pa za druge men je tak ušeč če bi rihtal za druge potem bi rabil 100 takih avtou ker bi vsak rad drugačn odbijač pa haubo pa felge... avto se rihta za sebe za druge so pa sm komentarji sori sm tako je moje menje  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
abarthČlan UO kluba

Član kluba:  Starost: 34 Prispevkov: 5021 Kraj: Ljubljana
2004 fiat stilo jtd mw
|
Objavljeno: Sre Sep 09, 2009 1:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
| beli puntek je napisal/a: | nene hauba kr ostane meni je col zato jo mam gor avto pa rihtam zase ne pa za druge men je tak ušeč če bi rihtal za druge potem bi rabil 100 takih avtou ker bi vsak rad drugačn odbijač pa haubo pa felge... avto se rihta za sebe za druge so pa sm komentarji sori sm tako je moje menje  |
Lepo povedano  _________________ Včeraj Fiat, danes Fiat, jutri Fiat - Fiat za vedno!!!!! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Syorje nov in nič kriv
Starost: 21 Prispevkov: 87 Kraj: Vrhnika
1997 Fiat Bravo
|
Objavljeno: Sre Sep 09, 2009 7:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
ta pa je lep =) matr se mi pa dopade.barvo pust belo, k ga seka s kombinacijo crnih šip,obrob pa zatemnjenih luci, drgac pa ce spremenis barvo gres sam na občino al pa tja k si registriru pa spremenis stevilko barve,placas samo novo prometno...drgac pa zelo lep avto
gj  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
AšKosam menja žarnice

1997 Punto mk 1
|
Objavljeno: Ned Dec 27, 2009 2:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
tale se pa neki cajta po naših koncih vozu...amm ka une prejšnje luči si prodav..drgač pa punto zelo lep nej ti dobr služi _________________ FIAT-Ko ga jednom proba,pampti ga do groba =D
СРПСКА СЕ ТРУБА С' КОСОВА ЧУЈЕ |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
Objavljeno: Ned Dec 27, 2009 2:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
| ne luči nism prodau ja prejšni lastnik je biu iz brežic loh se bi gdaj dubl z avteki ane da kako rečemo |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
AšKosam menja žarnice

1997 Punto mk 1
|
Objavljeno: Ned Dec 27, 2009 2:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
jih prodaš? sem interesent..ja lahk bi se dobil kdaj na kakem kafetu..iz kod si pa ti? _________________ FIAT-Ko ga jednom proba,pampti ga do groba =D
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
Objavljeno: Ned Dec 27, 2009 2:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
| jst sm tuki bliz kočevja ja loh se zmenva ni panike ti jih prodam za kako ugodno ceno k je glih ta recesija hehehe |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
AšKosam menja žarnice

1997 Punto mk 1
|
Objavljeno: Ned Dec 27, 2009 2:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
no lej napiš na ZS kok češ met..jst bom pa un načrt probu poiskat...pa se pišema _________________ FIAT-Ko ga jednom proba,pampti ga do groba =D
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
Objavljeno: Sre Mar 10, 2010 11:25 am Naslov sporočila: oj |
|
|
no da nebote mislili da se nič ne dela učeri namonteru števc z obrati in z belo podlago z modro osvetlitvijo in namonteru panele.slikce pride popoldn  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|