Naslov prispevka: Zlomljena antena na Fiat Punto (letnik 2003)
Objavljeno: 27 Jul 2013 12:02
je nov in nič kriv
Pozdravljeni! Na fiat punto se mi je zlomila antena, in sicer čisto na začetku streha (tam kjer se anteni regulira kot). Ali mi lahko kdo pove, kako se to zamenja? Verjetno je potrebno kupiti original Fiatovo anteno ane? Hvala za odgovor.
Naslov prispevka: Re: Zlomljena antena na Fiat Punto (letnik 2003)
Objavljeno: 27 Jul 2013 12:46
sam menja olje
Starost: 34 Prispevkov: 649 Kraj: Kranj
Tut men se je tam zlomila na pregibu tako da sedaj ne stoji tako kot bi želel. Na uradnem servisu je komplet 50 € so rekl :S Dol jo pa daš tako da na notranji strani odstraniš stropno lučko in je spodaj matica.
Objavljeno: 28 Jul 2013 10:51
je nov in nič kriv
Starost: 30 Prispevkov: 54 Kraj: Ljubljana
Pri potokarju (in verjetno tudi drugih avtotrgovinah) dobiš "repliko" prav za Fiate. Paše ko ata na mamo. Jaz sem dal zanjo cca. 7€... komplet z nastavkom in palčko antene.
_________________ When it comes to cars, only two varieties of people are possible - cowards and fools. Russell Baker
Objavljeno: 30 Jul 2013 13:38
sam menja olje
Starost: 43 Prispevkov: 705 Kraj: Prlekija
Menjal tako, da potegnes iz stropa lucko in odvijes matico. Ta plasticni del crne barve, original te stane 5EUR. SAmo reci,da rabis od doblota. NA servisu so mi rekli, da je enaka antena,samo narod to ne ve, za punta je dosti drazja.
Sipko pa pustis staro. Jaz sem menjal in spila dlaje.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu