domov
  • Fiat Klub
  • Orange Audio
  • Avtoservis Kavčič Marko
  • Techno racing
  • A2R
  • WithCar
  • Kovinoplastika Kavs
  • Amortizer d.o.o.
  • Poliglob
  • Avtotrade d.o.o., Vrhnika
  • Prekom d.o.o., obnovljeni deli podvozja
 
Danes je 20 Okt 2019 05:30

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]




Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 15 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: Fiat Bravo
OdgovorObjavljeno: 31 Maj 2015 11:03 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje

Starost: 40
Prispevkov: 864
Kraj: Ljubljana
Pozdravljeni...

Ocetu na Fiat Bravo-u 1.4TJet, ne delujejo stevci in avtoradio. Avto se drugace pelje normalno. Na stevcih ne deluje nic razen luck za napake. Pravi da gorijo dve lucke in sicer nekaj v vezi "EBD not available"...ali nekja taksnega. Zdj cudno mi je da ce bi crknil EBD centrala da ne bi delovali stevci in radio

Ima kdo kaksno idejo...je to vse skupaj na istem racunalniku mogoce al kako ?

Hvala,lp.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Fiat Bravo
OdgovorObjavljeno: 31 Maj 2015 12:48 
Odsoten
Član UO kluba
Član UO kluba
Uporabniški avatar

Starost: 43
Prispevkov: 13081
Kraj: Ljubljana
Razmišlajm na glas, kaj pa varovalke, pa mogoče slab akumulator, ..., kaj pa pokaže priklop na računalnik? :)

_________________
Včeraj Fiat, danes Fiat, jutri Fiat - Fiat za vedno!!!!!


Na vrh
 Profil Facebook  
 
 Naslov prispevka: Re: Fiat Bravo
OdgovorObjavljeno: 31 Maj 2015 12:55 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje

Starost: 40
Prispevkov: 864
Kraj: Ljubljana
abarth napisal/-a:
Razmišlajm na glas, kaj pa varovalke, pa mogoče slab akumulator, ..., kaj pa pokaže priklop na računalnik? :)


Ja v bistvu imam zelo skope podatke nimam pa dostopa do avtomobila ker se nahaja na drugem koncu slovenije kot jaz. Tko da vem ja, sprasujem na pamet.
Gre jutr ina servis pa bodo priklopili na tester in pogledali ter povedali kaj in kako ;)...

Akumulator je verjetno se dober glede na to da avto kresne brez problema.

lp


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Fiat Bravo
OdgovorObjavljeno: 31 Maj 2015 15:12 
Odsoten
stara sablja
stara sablja
Uporabniški avatar

Starost: 36
Prispevkov: 1918
Kraj: radeče
ma + radio al je brez stroma

_________________
....gas u podn....


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Fiat Bravo
OdgovorObjavljeno: 31 Maj 2015 15:19 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje

Starost: 40
Prispevkov: 864
Kraj: Ljubljana
Bosty_23 napisal/-a:
ma + radio al je brez stroma


Sorry ne razumem tvojega vprasanja ?

lp


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Fiat Bravo
OdgovorObjavljeno: 31 Maj 2015 15:23 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje

Starost: 40
Prispevkov: 864
Kraj: Ljubljana
Aja okej stekam kaj zelis rect...ne vem zdj je nekak tako da gre jutr fotr na servis in bodo pogledal. Tezko recem karkoli on pa tud ne zeli sarit po avtu tko da to je to.

Hvala,lp.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Fiat Bravo
OdgovorObjavljeno: 02 Jun 2015 14:10 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje

Starost: 40
Prispevkov: 864
Kraj: Ljubljana
Ocitno ga je statika malo zmedla. Smo odklopili akumulator, kratko sklenili kleme in priklopli nazaj in avto spet spila kot nov ;).

Hvala,lp.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Fiat Bravo
OdgovorObjavljeno: 02 Jun 2015 15:52 
Odsoten
Bravo HGT

Prispevkov: 1929
Kraj: Ljubljana
kavelj22 napisal/-a:
Ocitno ga je statika malo zmedla. Smo odklopili akumulator, kratko sklenili kleme in priklopli nazaj in avto spet spila kot nov ;).

Hvala,lp.


ampak vi mate pa skoz enga gremlina kar se napak tiče in teh stvari :D skoz pestro :P

_________________
Делије Београд


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Fiat Bravo
OdgovorObjavljeno: 02 Jun 2015 21:10 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje

Starost: 40
Prispevkov: 864
Kraj: Ljubljana
To je v bistvu od fotra avto in po pravici povedano je to bila prva taksna tezava z njim v 7h letih. No pa se ta se je izkazala kot lazni preplah in je odpravljena brez stroskov.

Tko da nimam kaj za rect.

Lp.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Fiat Bravo
OdgovorObjavljeno: 18 Jun 2015 09:36 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice

Prispevkov: 327
Kraj: Ljubljana
Eno hitro vprašanje in sicer, včeraj sem menjal pregorjeno žarnico za zadnjo pozicijsko luč. Notri sem dal novo, dal kontakt, se je zasvetilo in nova žarnica je crknila (bila je čisto nova). Zamenjal sem še z eno novo in sedaj se sploh ne vklopi več. Med drugim sem opazil, da mi od takrat tudi ne dela sprednja pozicijska (kljub menjavam). Sta te dve pozicijski kakorkoli povezani? Ve kdo, katera varovalka je za te pozicijske, ker na spletu nič ne najdem?

_________________
Fiat Bravo 1.6 Multijet 120HP


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Fiat Bravo
OdgovorObjavljeno: 18 Jun 2015 10:38 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice

Starost: 33
Prispevkov: 224
Podoben problem sem imel tudi sam, pol leta sem se vozu z crknjeno levo zavorno lučjo, na koncu sem ugotovu da sem menjavu z napačno žarnico.... za zavorno luč in pozicijsko je ista "dvojna" žarnica torej P5/21w, (5w/21w).
Sprednjo pozicijsko pa probi malce udarit po luči, pr meni to deluje.

Če me spomin ne vara, mislim, da varovalk za pozicijske ter zavorne luči NI.

Shema varovalk:
Slika


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Fiat Bravo
OdgovorObjavljeno: 18 Jun 2015 14:55 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice

Prispevkov: 327
Kraj: Ljubljana
Torej za bremzo in pozicijsko zadnjo sta enaki žarnici, tisti dvonitni? Mogoče ima to kaj veze, ker sem dajal enonitno, ker ima tudi podnožje takšno, da izgleda kot da paše samo enonitna (ima en kontakt spodaj, dvonitna ima dva). Za sprednje pozicijske pa udarec ne bo pomagal, ker so v sprednjih lučeh in so LED. Damn.

Sem raje vprašal glede varovalk, ker sem tudi sam videl v navodilih, da dejansko ni ločene varovalke za pozicijske. Hvala.

_________________
Fiat Bravo 1.6 Multijet 120HP


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Fiat Bravo
OdgovorObjavljeno: 19 Jun 2015 07:04 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice

Starost: 33
Prispevkov: 224
Ja, dvonitna je taprava, pač ta ta večja, una srednja žarnica je žmigovc, ostale dve pa navadni ter zavorna, al neki tazga.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Fiat Bravo
OdgovorObjavljeno: 19 Jun 2015 07:48 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice

Prispevkov: 327
Kraj: Ljubljana
Menjal z novo žarnico in vse priklopil, tako da sedaj tudi sprednja pozicijska dela. Če daš zadnjo žarnico ven pa neha. Tako da sta nekako povezani te žarnici :)

_________________
Fiat Bravo 1.6 Multijet 120HP


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Fiat Bravo
OdgovorObjavljeno: 09 Nov 2015 11:44 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice

Prispevkov: 327
Kraj: Ljubljana
Si bom tole temo sposodil in sicer me zanima, če kdo ve, kje bi dobil neoriginal presostat za klimo?

_________________
Fiat Bravo 1.6 Multijet 120HP


Na vrh
 Profil  
 
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 15 prispevkov ] 

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu

Išči za:
Pojdi na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by DEVPPL Flash Games