domov
  • Fiat Klub
  • Amortizer d.o.o.
  • Avtoservis Kavčič Marko
  • Orange Audio
  • A2R
  • Kovinoplastika Kavs
  • Prekom d.o.o., obnovljeni deli podvozja
  • Techno racing
  • Poliglob
  • WithCar
  • Avtotrade d.o.o., Vrhnika
 
Danes je 02 Dec 2020 08:36

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]




Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 27 prispevkov ]  Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: Stilo zamenjava original radia za Pioneer avtoradio
OdgovorObjavljeno: 22 Dec 2010 12:50 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice
Uporabniški avatar

Prispevkov: 144
Kaj vse potrebujem da lahko namesto orginal radia priklopim Pioneerja ?

Ter koliko kaj pride ta maska ?
Slika

Hvala!

EDIT: Posebaj me zanima priklop iz original na nov radio ? Antena, zvočniki, napajanje ?


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Stilo zamenjava original radia za Pioneer avtoradio
OdgovorObjavljeno: 22 Dec 2010 16:33 
Odsoten
stara sablja
stara sablja
Uporabniški avatar

Starost: 37
Prispevkov: 1952
Kraj: radeče
djsajmy napisal/-a:
Kaj vse potrebujem da lahko namesto orginal radia priklopim Pioneerja ?

Ter koliko kaj pride ta maska ?
Slika

Hvala!

EDIT: Posebaj me zanima priklop iz original na nov radio ? Antena, zvočniki, napajanje ?


na bolhi se prodaja plastika za 20eur, priklopi so pa isti, edino če boš mogu kupt reducir pri anteni (stane nov cca2,5eur)...samo plug&play

_________________
....gas u podn....


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 22 Dec 2010 19:48 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice
Uporabniški avatar

Prispevkov: 144
OK hvala!

Toraj ni potrebno nobene zajebancije z kabli :)
Kakšen reducir pa je to ? pa kje se da dobi ?

Tisto masko sem pa videl na bolhi za 20 vendar sem našel tudi nove za 23€ pri Car Audio!


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 22 Dec 2010 20:10 
Odsoten
stara sablja
stara sablja
Uporabniški avatar

Starost: 37
Prispevkov: 1952
Kraj: radeče
Slika

_________________
....gas u podn....


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 22 Dec 2010 21:16 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice
Uporabniški avatar

Prispevkov: 144
Samo nekaj še me zanima, če lahko oboje naročim v tej trgovini http://caraudioempire.com mislim, če je OK trgovina :) Sem že našel oboje masko za 23€ in antenskega za 2€


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 22 Dec 2010 22:02 
Odsoten
s(t)ilak
s(t)ilak
Uporabniški avatar

Prispevkov: 2293
Je ok trgovina :040.gif:

še MSN kontakt od gazde =) igica@hotmail.com


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 22 Dec 2010 22:17 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice
Uporabniški avatar

Prispevkov: 144
Sem naročil oboje :) Upam da imajo na zalogi in da bo še prispelo pred božičem :) (težka bo). A te maske pašejo v vse Stilote ? tudi 2002 ?


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 22 Dec 2010 22:35 
Odsoten
stara sablja
stara sablja
Uporabniški avatar

Starost: 37
Prispevkov: 1952
Kraj: radeče
v vse stilote

_________________
....gas u podn....


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 23 Dec 2010 08:31 
Odsoten
Administrator
Administrator
Uporabniški avatar

Starost: 35
Prispevkov: 2554
Kraj: Okolica Lj.
Če se prav spomnim Stilo nima ignition kontakta tako da boš moral avtoradio ročno vklapljati/izkljapljati, ali pa potegniti nov kabel...

_________________
CarPC complete 88% - Update 11.2.2010
Audio complete 88%
Tuning complete 91% (163.1HP/367Nm) - Update 14.7.2008
Styling complete 60% - Update 1.7.2012
Slika


Na vrh
 Profil Facebook  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 23 Dec 2010 08:42 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Starost: 32
Prispevkov: 49
tukaj pride maska še 1€ in nekaj centov ceneje ... linki do spletnih trgovin prepovedani - Kuki (Caraudio empire je partner kluba) 21,85€


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 24 Dec 2010 17:53 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice
Uporabniški avatar

Prispevkov: 144
Lepo nekoga prosim če ima 5min časa, da mi pomaga pri priklopu!

Za kabli vsi pašejo (konektorji) na pioneerja (prej je bil v Puntotu) vendar radio ne dela, ni štroma! Črna/Rdeča sta na Črno/Rdečo na dovodnem!
Le plavo/beli (remote) in Rumen (Battery+) nista na konektorjevi strani z nobenim povezana!

Hvala!


Zadnjič spremenil djsajmy, dne 24 Dec 2010 20:25, skupaj popravljeno 1 krat.

Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 24 Dec 2010 18:16 
Odsoten
forum moj dom
forum moj dom
Uporabniški avatar

Prispevkov: 4325
Kraj: Brežice - Globoko
Rumeno pa rdečo na radiu poveži. Stilo NIMA ignition kabla do radio, in ima samo RDEČA plus 12V in ČRNA je ozemljitev. Črno dej na črno, rdečo dej na radio na rdečo in rumeno

plavo-beli(remote) boš pa potreboval če boš gor vezal kak avtoojačevalec ali pa kakšno stvar katero boš vklapljal ob vklopu radia.
lp
mitja

_________________
Imel sem Fiat Stilo, Marea, Brava, Punto, Bravo...ni da ni
in pa tudi Alfa Romeo 159 1.9JTDM, 2.0JTDM, 3.2V6JTS in 1750TBi
pa tudi 156 z busso motorjem....sam še Lancie nisem probal


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 24 Dec 2010 19:55 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice
Uporabniški avatar

Prispevkov: 144
Hvala! Deluje!

EDIT: Še nekaj glede ignition povezave kako je najlažje to izpeljat ? Verjetno od vžiga (koliko vem gre za oranžno žico) ? Kako to vse razstavit in izpeljat ?


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 30 Dec 2010 20:21 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje

Prispevkov: 637
ta maska pride najceneje v Big Bangu,stane pa okol 12€
sm sam nabavu pr njih(big bang lj-btc)

sprva pravjo da nimajo, potem pa se le spravjo poiskat(večina prodajalcev sploh ne ve za njih),tko da če kdo rabi naj se k njim obrne.


lp,arnel


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 30 Dec 2010 21:16 
Odsoten
forum moj dom
forum moj dom
Uporabniški avatar

Prispevkov: 4325
Kraj: Brežice - Globoko
djsajmy napisal/-a:
Hvala! Deluje!

EDIT: Še nekaj glede ignition povezave kako je najlažje to izpeljat ? Verjetno od vžiga (koliko vem gre za oranžno žico) ? Kako to vse razstavit in izpeljat ?


Malo pobrskaj, jest ne najdem, je na forumu nekje slika od kje speljat, od uporabnika _dejan_.
lp

_________________
Imel sem Fiat Stilo, Marea, Brava, Punto, Bravo...ni da ni
in pa tudi Alfa Romeo 159 1.9JTDM, 2.0JTDM, 3.2V6JTS in 1750TBi
pa tudi 156 z busso motorjem....sam še Lancie nisem probal


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 31 Dec 2010 13:15 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice
Uporabniški avatar

Prispevkov: 144
Iščem pa iščem po njegovih objavah pa jih je preveč :)


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 31 Dec 2010 14:25 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 3
imam orginalen radio na MP3 za stilota, če komu kaj koristi prodam za 200€...

051-828-898


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 03 Jan 2011 07:41 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice
Uporabniški avatar

Starost: 33
Prispevkov: 189
Kraj: Kočevje, Portorož
bi bila možna kaka slika tega radia??


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 03 Jan 2011 17:29 
Odsoten
forum moj dom
forum moj dom
Uporabniški avatar

Prispevkov: 4325
Kraj: Brežice - Globoko
Gregc napisal/-a:
bi bila možna kaka slika tega radia??

Vizualno je enak kot vsak drugi, le da piše gor mp3 na plastiki

_________________
Imel sem Fiat Stilo, Marea, Brava, Punto, Bravo...ni da ni
in pa tudi Alfa Romeo 159 1.9JTDM, 2.0JTDM, 3.2V6JTS in 1750TBi
pa tudi 156 z busso motorjem....sam še Lancie nisem probal


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 03 Jan 2011 17:41 
Odsoten
forum moj dom
forum moj dom
Uporabniški avatar

Prispevkov: 4325
Kraj: Brežice - Globoko
djsajmy napisal/-a:
Iščem pa iščem po njegovih objavah pa jih je preveč :)



tole temo preberi.
viewtopic ... sc&start=0

lp
mitja

_________________
Imel sem Fiat Stilo, Marea, Brava, Punto, Bravo...ni da ni
in pa tudi Alfa Romeo 159 1.9JTDM, 2.0JTDM, 3.2V6JTS in 1750TBi
pa tudi 156 z busso motorjem....sam še Lancie nisem probal


Na vrh
 Profil  
 
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 27 prispevkov ]  Pojdi na stran 1, 2  Naslednja

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu

Išči za:
Pojdi na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by DEVPPL Flash Games