domov
  • Fiat Klub
  • Amortizer d.o.o.
  • Orange Audio
  • Poliglob
  • Avtoservis Kavčič Marko
  • Kovinoplastika Kavs
  • A2R
  • WithCar
  • Prekom d.o.o., obnovljeni deli podvozja
  • Techno racing
  • Avtotrade d.o.o., Vrhnika
 
Danes je 31 Maj 2020 11:45

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]




Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 16 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: Števec Stilo Abarth na JTD
OdgovorObjavljeno: 09 Maj 2008 21:26 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Starost: 36
Prispevkov: 7
Kraj: Koper
Pozdravljeni! :)

Imam Fiat Stilo 1.9 JTD 115km, letnik 2003. Na Italijanskem forumu sem zasledil, da je možno montirati v moj avto števec od Abartha - tisti z belimi števci in barvnim ekranom na sredini... Z nekaj popravljenimi parametri z examinarjem in naj bi delali skoraj vsi parametri...

Zdaj pa ker za nabavit tak števec kot nadomestni del rabim št. šasije od Abartha, me zanima, če bi bil kateri lastnik Abartha tako prijazen, pa bi mi jo posodu samo za naročilo ali pa če mogoče kdo ve za kak drug način, kako nabavit ta števec.

Že vnaprej hvala za odgovore! :)

_________________
Če negre z majhnim kladivom, vzemi večjega...


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 09 Maj 2008 21:40 
Odsoten
stara sablja
stara sablja
Uporabniški avatar

Starost: 36
Prispevkov: 1935
Kraj: radeče
dej mi samo povej kaj naj nebi delal pa katera stran je to na it forumu, pa se mogoč tut jst odločm za to...števci pa.....v it na odpad

_________________
....gas u podn....


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 10 Maj 2008 12:59 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Starost: 36
Prispevkov: 7
Kraj: Koper
To je tema o tem na italijanskem forumu na tem linku:

http://forum.stiloclub.it/viewtopic.php ... rth+su+JTD


Hja, Ne dobiš števcev od abartha kar tko po odpadih - razen če maš srečo... vsaj tle blizu meje ne... če pa moraš v noranjost italije pa itak da se ne splača...

Eden sicer po tistem forumu prodaja te števce sam mislim, da ni tko blizu... ceno pa ma cca 150 eur.

_________________
Če negre z majhnim kladivom, vzemi večjega...


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 10 Maj 2008 13:44 
Odsoten
stara sablja
stara sablja
Uporabniški avatar

Starost: 36
Prispevkov: 1935
Kraj: radeče
verjem da ga bom dubu do 50eur če se bom spravu v to, al pa zastonj
.....veze....

_________________
....gas u podn....


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 10 Maj 2008 14:27 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Starost: 36
Prispevkov: 7
Kraj: Koper
Jst ga iščem že ful cajta, samo ne dobim... Uni v italiji pa je mal daleč...

Bosty, a se da zmenit, da bi zrihtal še za mene enga?

Če bi mi ga lahko ti zrihtal, bi ti bil fuulll hvaležen... Če ne pa ni panike... :) Cena ni taka ovira - no, tam do 150 eur...

_________________
Če negre z majhnim kladivom, vzemi večjega...


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 10 Maj 2008 18:52 
Odsoten
forum moj dom
forum moj dom
Uporabniški avatar

Prispevkov: 4324
Kraj: Brežice - Globoko
Pa če ti bo tole uspelo spacat da zadeva deluje, poročaj, ker mislim da nas je nekaj na forumu, ki bi tudi želeni števec od abartha noter.
lp
mitja

_________________
Imel sem Fiat Stilo, Marea, Brava, Punto, Bravo...ni da ni
in pa tudi Alfa Romeo 159 1.9JTDM, 2.0JTDM, 3.2V6JTS in 1750TBi
pa tudi 156 z busso motorjem....sam še Lancie nisem probal


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 10 Maj 2008 19:00 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje
Uporabniški avatar

Starost: 35
Prispevkov: 628
Kraj: ribnica
pa tist k ih bo prešvercu bo fajn zalužu :D sam če kdo zrihta za male pare .... pa prevede u slo ali angleščino :d bi se nekok upo lotit zadevo sam pa tut iz vašo pomočjo... :D


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 17 Maj 2008 12:09 
Odsoten
forum moj dom
forum moj dom
Uporabniški avatar

Prispevkov: 4324
Kraj: Brežice - Globoko
Ker zna italjansko pa bi tole kar piše mal prevedu pa tuki napisu???

_________________
Imel sem Fiat Stilo, Marea, Brava, Punto, Bravo...ni da ni
in pa tudi Alfa Romeo 159 1.9JTDM, 2.0JTDM, 3.2V6JTS in 1750TBi
pa tudi 156 z busso motorjem....sam še Lancie nisem probal


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 22 Maj 2008 15:32 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Starost: 36
Prispevkov: 7
Kraj: Koper
Za vse ki ne znate Italijansko objavljam link, do angleškega prevoda strani:


http://translate.google.com/translate?u ... l=it&tl=en



No, če ma kdo kako novo informacijo o števcu Abarth, je dobrodošla ;)

_________________
Če negre z majhnim kladivom, vzemi večjega...


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 22 Maj 2008 21:08 
Odsoten
stara sablja
stara sablja
Uporabniški avatar

Starost: 36
Prispevkov: 1935
Kraj: radeče
meu prodau naprej.....

_________________
....gas u podn....


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Števec Stilo Abarth na JTD
OdgovorObjavljeno: 26 Jan 2012 12:21 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Starost: 31
Prispevkov: 2
Kraj: brežice
Pozdravljeni

Ka ma slučajno kdo doma števec od stilota JTD po možnosti BEL, brez tistih ekrančkov in podobnih stvari, lahko pa tudi navadnega, sam ne za pretirano veliko ceno.
Rabim pa nujno:)

LP

_________________
Fiat Stilo 1.9 JTD Sergio Tacchini


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Števec Stilo Abarth na JTD
OdgovorObjavljeno: 29 Maj 2012 20:17 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje

Starost: 34
Prispevkov: 587
Kraj: Ljubljana
Če koga zanima imam en števec od abartha(stilo)naj se javi na zs,drugace je pa tud v rubriki mali oglasi oz tudi na www.avto.net

_________________
Fiat,če neki ni narobe je že kr dolgčas :) :) :)


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Števec Stilo Abarth na JTD
OdgovorObjavljeno: 31 Jul 2012 22:36 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje

Starost: 34
Prispevkov: 587
Kraj: Ljubljana
Alen232 napisal/-a:
Če koga zanima imam en števec od abartha(stilo)naj se javi na zs,drugace je pa tud v rubriki mali oglasi oz tudi na www.avto.net


Malo pozno ampak vseeno stevec je ze prodan.


Alen,Lp

_________________
Fiat,če neki ni narobe je že kr dolgčas :) :) :)


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Števec Stilo Abarth na JTD
OdgovorObjavljeno: 24 Feb 2013 20:11 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice

Prispevkov: 201
Kraj: pšata
no da še tukaj napišem, tudi jaz imam abartov števec za prodat. 051 327 715

_________________
če ne gre uporabi večje kladivo


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Števec Stilo Abarth na JTD
OdgovorObjavljeno: 06 Mar 2013 10:59 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice

Prispevkov: 111
He he :041.gif: ponosni lastnik abarthovega šrevca.Sem ga priklopil in prav fletno zgleda,deluje ok,imam pa problemček,v meni me spusti vendar je pa zelo oskrunjen .Dopusti mi štiri možnosti,nepomembne(hitrostna omejitev,ne vem z glave he he), ne dopušča pa nastavitev datuma leta in ure.Opozarja me tudi na park senzorje ki pa jih žal nimam(še) itak pa kilometri utripajo to pač bom moral na bolj konkreten tester z FiatECUScan 3.3 baje tega ni moč rešiti Kakšne iskušnje imate pri montaži abarth števca v jtd,ste imeli kaj težav morda podoben problem in kako ste se ga lotili,kako odpravili.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Števec Stilo Abarth na JTD
OdgovorObjavljeno: 06 Mar 2013 18:20 
Odsoten
stara sablja
stara sablja
Uporabniški avatar

Starost: 36
Prispevkov: 1935
Kraj: radeče
sam prooxi nared pa bo glede park senzorjev...glede datuma pa ure pa ti neznam povedat....jst sm meu še navigacijo notr pa sem tam to nastavu

_________________
....gas u podn....


Na vrh
 Profil  
 
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 16 prispevkov ] 

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu

Išči za:
Pojdi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by DEVPPL Flash Games