domov
  • Fiat Klub
  • Avtotrade d.o.o., Vrhnika
  • Orange Audio
  • Avtoservis Kavčič Marko
  • A2R
  • Poliglob
  • WithCar
  • Kovinoplastika Kavs
  • Amortizer d.o.o.
  • Techno racing
  • Prekom d.o.o., obnovljeni deli podvozja
 
Danes je 23 Nov 2019 00:40

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]




Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 10 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: težave z elektriko
OdgovorObjavljeno: 24 Jun 2007 11:01 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 8
Ko v stilu JTD obrnem kontaktni ključ in hočem avto vžgati se na armaturi ne pojavijo svetlobne oznake kot je to normalno ampak zasloni( na števcih in od klime) ostanejo temni prižge se le opozorilna lučka za airbag, potem začne vse skupaj nekaj utripati in izza varovalk v kabini se sliši neko šklepetanje. Prosim mojstre za kakšen namig kaj bi to bilo oz. kako rešiti težavo saj avta ne morem vžgati, da bi ga odpeljal na servis. :007.gif: :019.gif:


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 24 Jun 2007 12:35 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice

Prispevkov: 348
Kraj: Logatec
Poglej akumulator


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 24 Jun 2007 14:23 
Odsoten
stara sablja
stara sablja
Uporabniški avatar

Starost: 36
Prispevkov: 1928
Kraj: radeče
preglej najprej vse varovalke v kabini pod volanom.....jst sm meu podobn problem na stilot...k sm ga rihtu sm meu havbo in pokrov od akku in odstranjen...in je dž padu po zunanjih varovalkah...po uni plat zravn akku.....vsi so mi govorl,da je šla plata...sam sem sam zamenu varovalko pa je blo.....s tem da mi ni delu ne radio ne stropna luč....

_________________
....gas u podn....


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 25 Jun 2007 10:17 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 8
potrebno bo zamenjati akumulator, pa me sedaj zanima ali so tu kakšne posebnosti saj je na akomulatorju kup nekih žic. Ali se samo odvijejo kleme in je to to ali je kakšen poseben postopek


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 25 Jun 2007 11:08 
Odsoten
stara sablja
stara sablja
Uporabniški avatar

Starost: 36
Prispevkov: 1928
Kraj: radeče
mjakop napisal/-a:
potrebno bo zamenjati akumulator, pa me sedaj zanima ali so tu kakšne posebnosti saj je na akomulatorju kup nekih žic. Ali se samo odvijejo kleme in je to to ali je kakšen poseben postopek


mislš varovalk???Drgač gredo sam 2 žice čez akku.Drgač pa 10 kluč...kleme stran...pa mislm da še križn izvijač rabš...da je neki še pršraufan na akku....drgač pa menjava kot menjava....nč posebnga....

_________________
....gas u podn....


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 26 Jun 2007 09:07 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice
Uporabniški avatar

Starost: 44
Prispevkov: 333
Kraj: Domžale
Vidim, da imaš isti letnik avta kot jaz. In moj akumulator je trenutno na 45% moči. Kar pomeni, da bo 4 leta kmalu mimo in je to za original kar v redu.

Na akumulatorju imaš eno okence. Še pogledaš notri, mora biti zelena pika. če je črna, potem menjaj akumulator. Simptomi z šklepetanjem (releji za armaturko) pa kažejo ravno na to, da ima premalo elektrike, da bi se avto bootal (reboot, ctrl+alt+del ;)


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 28 Jun 2007 08:08 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 8
OK zadeva je sanirana, nabavljen nov akumulator. Vse deluje OK edino radijo se noče prižgat in ugasnit ko dam oz. odvzamem kontakt :neodločn: . Moram to opraviti ročno z gumbom on/off :007.gif:


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 28 Jun 2007 08:27 
Odsoten
Dizel Power
Uporabniški avatar

Starost: 45
Prispevkov: 6966
Kraj: Postojna
Če imaš originali radio moraš to na novo nastaviti na radiu,
drugače pa ti dela samo 20 minut brez kontakta, vsaj tako je pri meni.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 28 Jun 2007 08:42 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice
Uporabniški avatar

Starost: 44
Prispevkov: 333
Kraj: Domžale
Mal na pamet zdej govorim: Če imaš original radio, drži srednji spodnji knof (AUD, pod okroglim) oziroma MENU, da prideš v meni, potem pa pritiskaj tisti knof, dokler ne prideš do AUTOSWITCH: ON/OFF. Premakni na ON, pa bo.

Brez kontakta ti dela radio 20 minut (20 MIN MODE), potem pa se ugasne (vse luči v kabini in na vratih, se ugasnejo po 10 minutah)


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 28 Jun 2007 10:11 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 8
¸Malajlo hvala našel in dela :042.gif:


Na vrh
 Profil  
 
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 10 prispevkov ] 

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu

Išči za:
Pojdi na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by DEVPPL Flash Games