domov
  • Fiat Klub
  • A2R
  • Orange Audio
  • Kovinoplastika Kavs
  • Prekom d.o.o., obnovljeni deli podvozja
  • WithCar
  • Amortizer d.o.o.
  • Techno racing
  • Avtoservis Kavčič Marko
  • Poliglob
  • Avtotrade d.o.o., Vrhnika
 
Danes je 14 Okt 2019 03:54

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]




Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 41 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 16 Feb 2006 20:50 
Odsoten
Sonček
Uporabniški avatar

Prispevkov: 1675
1)Nastavitev trip B: na levem koncu imaš tipko MODE jo pritisneš nato se spuščicami (gor ali dol) "sprehodiš" do mesta kjer piše TRIP B,nato stisneš šeenkrat gumb MODE in prtisneš puščico gor da bo pisalo ON.

2)Reseteranje računalinika: Za nekaj sekund stisneš na desni strani tipko TRIP in use se ti bo reseteralo nazaj ne ničlo.


Upam da sem bil dovolj natančen če ne pa še kaj uprašaj.lp


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 16 Feb 2006 21:47 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 10
Kraj: slovenj gradec
SEM DIAGNOSTIK NA FIAT SERVISU IN ČE IMAŠ KAKŠNO VPRAŠANJE MI PIŠI ti BOM ODGOVORIL znixy@volja.net


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 16 Feb 2006 23:46 
Odsoten
forum moj dom
forum moj dom
Uporabniški avatar

Starost: 34
Prispevkov: 2884
Kraj: Ljubljana
robertznid napisal/-a:
SEM DIAGNOSTIK NA FIAT SERVISU IN ČE IMAŠ KAKŠNO VPRAŠANJE MI PIŠI ti BOM ODGOVORIL znixy@volja.net

Super, take rabimo :D. Na kerem servisu pa delaš, če ni skrivnost?

_________________
Cuore Sportivo


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 17 Mar 2006 15:55 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 11
A kdo ve kako se resetita števec za servisne intervale :uuaauu: ?Do sedaj vozo alfo jtd pa ni isti postopek. :freak:

hvala

_________________
Ni važno kaj je,samo da je makaronar.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 17 Mar 2006 17:54 
Odsoten
Sonček
Uporabniški avatar

Prispevkov: 1675
Na levi strani stisneš tipko MODE, ni nato se z puščicama(gor ali dol) "sprehajaš", dokler ti nebo izpisalo to kar želiš(sepravi neki u zvezi servisnega intervala, zdaj točno se nespomnim kako to drugače piše ti pa jutri sporočim vendar mislim da boš brez problema našo)..no in ko najdeš naštimaš na off.lp


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 18 Mar 2006 09:41 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 11
denis napisal/-a:
Na levi strani stisneš tipko MODE, ni nato se z puščicama(gor ali dol) "sprehajaš", dokler ti nebo izpisalo to kar želiš(sepravi neki u zvezi servisnega intervala, zdaj točno se nespomnim kako to drugače piše ti pa jutri sporočim vendar mislim da boš brez problema našo)..no in ko najdeš naštimaš na off.lp


Servisni interval lahko nastaviš na novo,da začne odštevat od 20000 ne pa na of :( .Bom pa poskuso vseeno.
hvala

_________________
Ni važno kaj je,samo da je makaronar.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 28 Mar 2006 01:17 
Odsoten
Deklice
Deklice

Starost: 33
Prispevkov: 327
Kraj: Ljubljana / Trst
lahko ti prevedem dele navodil ki jih rabiš!

LP

_________________
Fiat Idea ... Per tutto quello che sei!


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 12 Apr 2006 21:52 
Odsoten
forum moj dom
forum moj dom
Uporabniški avatar

Starost: 36
Prispevkov: 5410
Kraj: bilo kuda, kiki svuda
Torej
Kolega gleda 3-vratne Stilote JTD (115KM) letnik 2002/2003. Pa me je vprašal koliko so kaj realne cene za ta dva letnika? Na avto netu je gledal in so cene za omenjeni model letnik 2002 od 1,7 mio do 1,9 mio, Cene za letnik 2003 pa so okoli 2,1-2,3 mio. Zdej ga zanima če so te cene realne, ker se mu vidijo zelo poceni.
Nekaj o stilotih sem si prebral v temah pod Stilo podforum, nisem ugotovil nič tako bistvenega (recimo za bravota 1.6 16V je splošno znano, da je to zelo dobra mašina, ki se malo kvari). zanima me če špodobno velja za stilota JTD?

_________________
Slika


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 12 Apr 2006 22:15 
Odsoten
forum moj dom
forum moj dom
Uporabniški avatar

Starost: 38
Prispevkov: 3829
Kraj: Izlake
nasploh so jtd motorji zelo vzdržljivi-mogoče še bolj kot jih omenjaš ti

če bo kupoval naj proba vzeti letnik 03,ker so l. 02 imeli še neke napake in so jih na modelih 03 odpravili(senzor airbaga v sov. sedežu,...)

_________________
LANCIA DELTA IN ŠKODA OCTAVIA 5E YAMAHA FZ1-N
Sem pač tak, da bi imel tud raketo na dizl :004.gif:


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 13 Apr 2006 19:06 
Odsoten
FIAT LUX
FIAT LUX
Uporabniški avatar

Starost: 48
Prispevkov: 66
Kraj: kranj
da se vrnem na eno prejšnjo debato...definirajte ne vročega ugašat. mislim na motor. koliko pa je to vroče? po 100 km vožnje ali kako. kuk cajta pa naj laufa v leru potem? prejšn teden sm namreč s sodelavcem šel do portoroža na pico po ta stari, pa sva se na črnem kalu ustavla, sam nism nč čakal. okej, nisva dirkala, samo vseeno, ene 100+ km je pa bilo...mal razložte prosim

_________________
FIAT LUX !


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 12 Jun 2006 20:03 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 10
Kraj: slovenj gradec
ahiM napisal/-a:
robertznid napisal/-a:
SEM DIAGNOSTIK NA FIAT SERVISU IN ČE IMAŠ KAKŠNO VPRAŠANJE MI PIŠI ti BOM ODGOVORIL znixy@volja.net

Super, take rabimo :D. Na kerem servisu pa delaš, če ni skrivnost?


na koroškem koncu


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 21 Jun 2006 21:37 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 14
Stilo JTD z motorjem 85 KW in motorjem 59 KW, kakšna je razlika v motorju, razen moči seveda in kateri motor se priporoča za STILOTA ?


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 21 Jun 2006 21:45 
Odsoten
forum moj dom
forum moj dom
Uporabniški avatar

Starost: 36
Prispevkov: 5410
Kraj: bilo kuda, kiki svuda
O razlikah nevem nič povedat.
Vsekakor pa raje vzemi 115 konjskega, ker je tistih 80 konjev absolutno premalo. Pa zato ker ne žere tako dosti več (bo Dejan povedal kako malo njemu žere ob priganjanju), saj boš, če boš hotel kam prit z malo živo vožnjo, hitro presegel porabo 115konjskega. Pa pospeške ima dosti boljše, zraven pa dobiš še boljšo opremo.
Več bodo pa lstniki povedali.

_________________
Slika


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 21 Jun 2006 21:53 
Odsoten
Abarth
Uporabniški avatar

Starost: 32
Prispevkov: 1584
Kraj: Dragomelj
klemen40 napisal/-a:
Stilo JTD z motorjem 85 KW in motorjem 59 KW, kakšna je razlika v motorju, razen moči seveda in kateri motor se priporoča za STILOTA ?



MULTIJET z rudečim J-em!!! :škrbina: :škrbina:


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 21 Jun 2006 22:12 
Odsoten
Sonček
Uporabniški avatar

Prispevkov: 1675
klemen40 napisal/-a:
Stilo JTD z motorjem 85 KW in motorjem 59 KW, kakšna je razlika v motorju, razen moči seveda in kateri motor se priporoča za STILOTA ?



Tkole je..za tegale z 85kw nisem slišal ozeroma list pred mano v katerem so moči stilotov tegale motorja ne ponuja, pač pa je drugi 59kw ki ima 80kM...o slednjem pa nimam informacij. Je pa takole 80KM je absolutno premalo za stilota,če računaš na 5 vratnega(da notri sedi 5 potnikov),klima itd...se zelo pozna na moči...skratka kar se tiče palete izbere stilotov je najbolši motor 115kM jtd...obvezno z dinamic opremo!Je mala poraba,močan je dovolj in kakšen klanec še čutil ne bo..skratka idealen avto za mesto-relavcija vrjante.Kar se pa tiče cene nakoncu se ne razlikuje kaj dosti od 80 konjskega...vendar presoje je tvoja.lp


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 21 Jun 2006 23:03 
Odsoten
Wasn't Born to Follow
Uporabniški avatar

Starost: 38
Prispevkov: 197
Kraj: Ljubljana Moste
Denis a si kupu dizla, da ji tok hvalis :DD:

Jest ostajam na benzu, ceprav mi dizel disi :zeko:

_________________
Primum non nocere! :)
Slika


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 22 Jun 2006 15:26 
Odsoten
Sonček
Uporabniški avatar

Prispevkov: 1675
speed3 napisal/-a:
Denis a si kupu dizla, da ji tok hvalis :DD:


Pa sej veš da je benicn zakon... :hehe:


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 23 Jun 2006 08:07 
Odsoten
Partner kluba

Prispevkov: 59
Kraj: Novo mesto
johan napisal/-a:
A kdo ve kako se resetita števec za servisne intervale :uuaauu: ?Do sedaj vozo alfo jtd pa ni isti postopek. :freak:

hvala


Servisni interval lahko reseteraš samo z testno napravo.



LP

_________________
FIAT SERVIS GRIL Slavko Gril s.p.
Župnca 3
8000 Novo mesto
tel.: 07/33-76-500
mob.: 041/682-820, 041/829-867

Pooblaščeni serviser vozil Fiat

www.fiat-gril.si

Partner Fiat kluba Slovenija!


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 23 Jun 2006 08:11 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 12
Kraj: Grosuplje
A mi lahko kdo pove kako se pri stilotu nastavi servisni interval da začne odštevat na novo od 20.000.

hvala


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 23 Jun 2006 14:35 
Odsoten
Broohy ®
Uporabniški avatar

Starost: 35
Prispevkov: 6625
Kraj: povsodmejdost :)
To bi jst tud rad vedu, ker bom zgleda mogu sam servis narest, ker ga na nobenem servisu nočjo na mizo vzet :grrr:


Na vrh
 Profil  
 
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 41 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu

Išči za:
Pojdi na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by DEVPPL Flash Games