domov
  • Fiat Klub
  • Techno racing
  • WithCar
  • Prekom d.o.o., obnovljeni deli podvozja
  • Avtoservis Kavčič Marko
  • Kovinoplastika Kavs
  • Poliglob
  • Avtotrade d.o.o., Vrhnika
  • A2R
  • Amortizer d.o.o.
  • Orange Audio
 
Danes je 25 Maj 2020 05:56

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]




Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 171 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Naslednja
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 20 Nov 2009 12:08 
Odsoten
s(t)ilak
s(t)ilak
Uporabniški avatar

Prispevkov: 2293
Na Fartisu potegneš dol GARMIN Adria Route 2.30, Adria Topo 2.21, SCG Route 2.10 UNLOCKED

Vzameš 1GB kartico in narediš sledeče:
1. Priključiš napravo Garmin na PC
2. Na spominski kartici ustvaritš mapo GARMIN
3. V to mapo skopirajtš datoteko gmapsupp.img
4. Po kopiranju odklopiš napravo in to je to


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 20 Dec 2009 17:57 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice
Uporabniški avatar

Starost: 41
Prispevkov: 107
Kraj: ravne na koroškem
malo pomoči prosim !! a uporabla gdo to navigacijo
...Garmin+Nuvi+1250+navigacija

linki do spletnih trgovin so prepovedani - Kuki

kakšne iskušnje a se jo splača kupit za občasno rabo

hvala v naprej za pomoč


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 09 Dec 2010 19:13 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv
Uporabniški avatar

Prispevkov: 82
Kraj: Maribor
boris30 napisal/-a:
malo pomoči prosim !! a uporabla gdo to navigacijo
...Garmin+Nuvi+1250+navigacija

linki do spletnih trgovin so prepovedani - Kuki

kakšne iskušnje a se jo splača kupit za občasno rabo

hvala v naprej za pomoč



sicer ne uporabljam te malo starejšo a vseeno mislim da z bilo katero navigacijo Garmin ne boš brcnil v temo(kartografije na internetu preko glave..glede točnosti pa zakon pripelje kam želiš vsaj takšne so bile moje izkušnje :D )

LP Matej :)

_________________
[url][/url][url]<a href="http://www.spritmonitor.de/en/detail/429216.html" target="_blank"> <img[/url]


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 12 Dec 2010 20:12 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 84
Kraj: Odvisno od dneva
Pozdravljeni!

Sam nakupujem navigacijsko napravo in sem zasledil, da obstaja test na spletni strani ZPS-ja, Zveza Potrošnikov Slovenije o navigacijski napravah. A mi lahko kdo to skopira in mi pošlje na ZS? Res bi rad prebral ta članek a ne poznam nobenega, ki ima naročnino oz. dostop do te spletne strani. A mi lahko kdo dalje pomaga?

Hvala,

Lp,

Žiga


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 13 Dec 2010 13:17 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 27
Sem kupil v Hoferju Medion GoPal 3240 za 80€. Deluje kot katera koli druga navi naprava. Se mi tudi sicer zdi dati kaj vec kot 80€ za navigacijo cisto pretiravanje.

lp

_________________
Slika


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 14 Dec 2010 00:21 
Odsoten
forum moj dom
forum moj dom
Uporabniški avatar

Starost: 37
Prispevkov: 2086
Kraj: LP
katere zemljevide pa imaš notri ... kako dobro so pokriti .. slovenija ... evropa ... ???

_________________
Slika


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 14 Dec 2010 10:16 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 27
V originalu so mape od Navteq-a. Slovenija je sicer kar dobro pokrita, ceprav kaksni zadnji odseki se niso vneseni (npr. zadnji del AC LJ-NM). Npr. po LJ te cisto lepo vodi. Tudi v ostale kraje je slo brez tezav.

Sicer pa so nalozene mape skoraj celotne Evrope (DE, FR, IT, AT, HR, HU... ne vem cisto na pamet). Zunaj se nisem se nic vozil z njim, pravijo pa, da je zunaj boljsa pokritost, ceprav mene tudi tu nic ne moti.

Ker gre to za klasicno WinCE napravo, si ga lahko "shekas" in uporabljas tudi za druge namene:
http://netfresco.com/MioPocket/default.aspx

lp

_________________
Slika


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 14 Dec 2010 18:06 
Odsoten
forum moj dom
forum moj dom
Uporabniški avatar

Starost: 37
Prispevkov: 2086
Kraj: LP
če so mape od navteqa potek je to dober nakup ... sam sicer še vedno bolj zaupam garminu ... kupljen dve leti nazaj ... zato o nakupu kakega novega ne razmišljam

_________________
Slika


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 09 Mar 2011 21:42 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Starost: 58
Prispevkov: 9
Kraj: Ptuj
Meni je najboljše, maš telefon, gor naložen garmin, posodabljaš karte, original da ti naloži garmin, plus karto cele evrope podrobno in 4 GB kartica sem plačal nekje 30 €, kar se mi zdi zelo poceni! Zraven tega ni problema za signal, ker ga imam povsod ( razen kakšnih izjem) Do zdaj se še ni zmotil niti enkrat in me pripeljal natančno v Franciji nekje bogu za hrbtom, če ga ne bi imel bi bil globoko v dr***! :041.gif: :054.gif: :049.gif:

_________________
Nimam podpisa, ker me išče Policija !! sshh ;)


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 10 Mar 2011 07:08 
Odsoten
Dizel Power
Uporabniški avatar

Starost: 45
Prispevkov: 6966
Kraj: Postojna
tmazer napisal/-a:
Meni je najboljše, maš telefon, gor naložen garmin, posodabljaš karte, original da ti naloži garmin, plus karto cele evrope podrobno in 4 GB kartica sem plačal nekje 30 €, kar se mi zdi zelo poceni! Zraven tega ni problema za signal, ker ga imam povsod ( razen kakšnih izjem) Do zdaj se še ni zmotil niti enkrat in me pripeljal natančno v Franciji nekje bogu za hrbtom, če ga ne bi imel bi bil globoko v dr***! :041.gif: :054.gif: :049.gif:


4 GB kartica micro SD 7,07€ kupljene par dni nazaj, karte potegneš s spleta in zadeva deluje preverjeno na Garmin napravah, lahko tudi na telefon


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 10 Mar 2011 10:21 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje
Uporabniški avatar

Starost: 30
Prispevkov: 802
Kraj: Domžale
Mene je to vedno zanimalo, kako deluje to na telefonih, a nikoli si nisem vzel čas za to zadevščino. No ker je tema lih aktualna, bom izrabo to priliko :D

Torej razne te garmin navigacije na telefonih, se povežejo na internet ali ne? Oziroma na kakšnem principu deluje to?


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 10 Mar 2011 10:28 
Odsoten
Dizel Power
Uporabniški avatar

Starost: 45
Prispevkov: 6966
Kraj: Postojna
AwaJoBi napisal/-a:
Mene je to vedno zanimalo, kako deluje to na telefonih, a nikoli si nisem vzel čas za to zadevščino. No ker je tema lih aktualna, bom izrabo to priliko :D

Torej razne te garmin navigacije na telefonih, se povežejo na internet ali ne? Oziroma na kakšnem principu deluje to?


ja telefon mora imeti gps, ostalo pa je tako kot na garminih in podobnih zadevah, ne rabiš internetne povezave


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 10 Mar 2011 11:43 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje
Uporabniški avatar

Starost: 30
Prispevkov: 802
Kraj: Domžale
Aha, hvala kuki, to sem hotel izvedeti :)


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 10 Mar 2011 13:06 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje

Prispevkov: 459
AwaJoBi napisal/-a:
Mene je to vedno zanimalo, kako deluje to na telefonih, a nikoli si nisem vzel čas za to zadevščino. No ker je tema lih aktualna, bom izrabo to priliko :D

Torej razne te garmin navigacije na telefonih, se povežejo na internet ali ne? Oziroma na kakšnem principu deluje to?



Vse je isto kot na GPSih, razen da ima telefon manjši ekran :) Pa baterijo ti zlo hitro pokuri :muahahaha:

_________________
Slika


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 22 Mar 2011 21:23 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Starost: 58
Prispevkov: 9
Kraj: Ptuj
No, meni je ekran čist dovolj velik za tisto kar ga uporabim 2-3 krat na mesec. Baterija pa zdrži odvisno kak govori, če si na avtocesti, kjer pove parkrat na tistih 200- 300 km zdrži 3-4 ali več ur, če si pa v mestu, pa ga. Ančka porabi baterijo v 1-2 h! :044.gif: L.p.

_________________
Nimam podpisa, ker me išče Policija !! sshh ;)


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 22 Mar 2011 23:09 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje
Uporabniški avatar

Prispevkov: 794
Kraj: Mozirje
Lahko pa omogočiš da se ti poveže na net prek GPRS pa ti pol hitreje najde satelite. Prenos podatkov prek GPRSa pa je zanemarljiv če te glede cene skrbi :)


Na vrh
 Profil Facebook  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 23 Mar 2011 12:51 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice

Prispevkov: 383
Kraj: Ljubljana
Jaz imam na nokiji C5 naložen garmin in mi deluje krasno za sedaj pa imam kartico veliko 2.giga ter adrija rut je naložena karta.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 23 Mar 2011 13:26 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv
Uporabniški avatar

Prispevkov: 24
Kraj: celje
Zlo fain garmin za vse ki imate samsunge,predvsem galaxy S je COpilot.je free in deluje na andoridih. Lohka maš vse karte gor in ima slovensko sinhronizacijo.Sem ga mal preizkusu in je vse zadel:)Lohk ga tut komu naložm na telefon za simbolično plačilo.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Katero navigacijo naj kupim (test na 4. strani)?
OdgovorObjavljeno: 25 Jun 2011 20:29 
Odsoten
stara sablja
stara sablja
Uporabniški avatar

Starost: 47
Prispevkov: 1133
Kraj: Vodice
Eno vprašanje za navi guruje(in ostale, ki take stvari pač obvladajo).
Imam MIO MOOV 400. Potegnil sem z neta novejše karte in jih hotel zamenjati.
Enostavno sem prenašal nove karte in jih sproti menjal. Menjal sem obe datoteki(cpf in lic). Potem sem preko programa, ki ga dobiš zraven navigacije, ponovno naložil program.
Sedaj pa navi sicer normalno zalaufa, karte naj bi bile gor, ko pa recimo kliknem na zavihek naslov, ven vrže error, in sicer napiše tole:
Application MIOMap.exe has performed an illegal operation and will be shut down. If the problem persists, contact the program vendor.
Program:MioMap.exe
Exception:0XC0000005 ali pa 80000002
Address:000415000

Kakšna ideja kaj moram storiti, da bo stvar delovala, oz. iščem nekoga, ki bi mi zadevo "upgradal", da bo normalno delovala in bodo gor najnovejše karte.
Hvala

_________________
I didn't do it! Lawyer fucked me!


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Katero navigacijo naj kupim (test na 4. strani)?
OdgovorObjavljeno: 25 Jun 2011 20:43 
Odsoten
s(t)ilak
s(t)ilak
Uporabniški avatar

Prispevkov: 2293
Tukaj vprašaj

http://www.alter.si/tabla/showflat.php/ ... w/1#UNREAD


Na vrh
 Profil  
 
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 171 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Naslednja

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu

Išči za:
Pojdi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by DEVPPL Flash Games